Såld lägenhet på Klippgatan 24A i Solna C
Solna C

Klippgatan 24A

Klippgatans bästa 3:a med låg avgift och stor inglasad balkong!

Såld

Klippgatans bästa 3:a med låg avgift och stor inglasad balkong!

- Topprenoverad högt upp i huset!
- Låg avgift
- Skuldfri förening med Klippgatans lägsta avgifter
- Stor inglasad balkong i söderläge
- Nära kommunikation och service

Klippgatans absolut bästa 3:a! Lägenheten är belägen i port 24A, föreningen med Klippgatans lägsta avgifter!

Den stora inglasade balkongen i söderläge om nästan åtta kvadratmeter möjliggör för flertalet olika möblemang och fungerar som ett extra rum under vår, sommar och höst. Tack vare det höga våningsplanet skiner solen här från tidig lunch till sen kväll. Lägenheten håller genomgående hög standard och har omsorgsfullt renoverats med bland annat nytt kök, badrum och ytskikt. Lägenheten erbjuder två väldisponerade sovrum som båda har gott om förvaring, fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin, rymlig hall och ett ljust och modernt kök med gott om förvaring och arbetsyta samt plats för större matbord.

BRF Vimpeln 24 har Klippgatans lägsta avgifter, tack vare en ordentligt skött förening. BRF Vimpeln 24 grundades redan 1999 och består av totalt 100 lägenheter. Föreningen äger marken, inkasserar hyra från tre lokaler samt disponerar parkeringsplatser i både garage och parkeringsdäck. Medlemmar får nyttja tvättstuga, innergård samt cykelförråd och till lägenheten medföljer ett vindsförråd. Föreningen är ansluten till ett kollektivt el-avtal där varje medlem endast betalar för sin egen elförbrukning. Föreningen är skuldfri och nyckeltalet "lån per kvadratmeter" är alltså 0 kr. Utöver detta har föreningen en kassa på drygt 11,7 miljoner kronor.

Kontakta ansvarig mäklare Ebba Henriksson 0708-93 29 12 för mer information om bostaden!

Visa mer
Slutpris

4 314 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.