Såld fritidshus på Järvavägen 10, lott 97+105 i Solna
Solna

Järvavägen 10, lott 97+105

Dubbla kolonilotter på stor tomt i perfekt läge!

Såld

Dubbla kolonilotter på stor tomt i perfekt läge!

Nu har du den unika möjligheten att förvärva en fantastisk, dubbel kolonilott med tomt om hela 490kvm där du kan leva din egen sommardröm med odling, gemenskap och avkoppling. Ett grönskade paradis med lika nära till bad och naturområden som till stadens puls och kommunikationer. Den mysiga och välskötta stugan på ca 20 kvm är i fint skick och väl omhändertagen, fina möjligheter till övernattning och ett härligt ljusinsläpp. Här får du plats med både matgrupp, säng/bäddsoffa och övrigt möblemang. Det finns möjlighet att bygga en pergola och ett växthus. Det finns två stora äppelträd och ett plommonträd på tomten och du finner även mängder av vackra blommor samt bärbuskar som: svarta vinbär, röda vinbär och hallon.

Denna stuga ligger högt upp i området och har nära till både parkering, toalett och förråden med gemensam trädgårdsutrustning. Säljs med en stor del inventarier där allt för trädgården lämnas kvar.

Kontakta Fastighetsmäklare Joakim Wihlbäck 0708122244 vid intresse!

Visa mer
Slutpris

975 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Stuga

Trädgård

Övriga bilder