Såld lägenhet på Ankdammsgatan 36 i Skytteholm
Skytteholm

Ankdammsgatan 36

Välplanerad bostad, våning 11 på populära Ankdammsgatan!

Såld

Välplanerad bostad, våning 11 på populära Ankdammsgatan!

Välkommen till denna smakfulla 2:a på Ankdammsgatan 36!

Bostaden präglas av sitt höga läge (våning 11) med inglasad balkong i ett soligt läge.
Planlösningen är optimal med stor hall som erbjuder gott om förvaring, ett stort sovrum med gott om förvaring, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier, praktiskt och stort kök och stambytt badrum samt den inglasade balkongen som blir en förlängning av bostaden.

Här bor du i ett trivsamt och lugnt område med mycket goda kommunikationer och Skytteholmsparken som granne. Med en kort promenad på cirka 5 minuter tar du dig till Solna Centrum där du har tunnelbana (9 minuter till T-Centalen), bussar och tvärbana samt all tänkbar närservice med matbutiker och handel. Utanför porten går flera busslinjer som tar dig till b.la pendeltåg, Sundbyberg Centrum, Bromma och Danderyd. På mycket praktiskt avstånd ligger även Ica Maxi Solna och Solna Business Park med bl.a. gym på andra sidan Frösundaleden. I samma hus finner ni även populära Bullens bageri och konditori. På trevligt promenadavstånd ligger dessutom Pampas Marina och Karlbergs Slott och du tar dig enkelt in till city längs med fina promenad- och cykelvägar.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.