Råstavägen 8B Råsunda
Råsunda

Råstavägen 8B

Sekelskifteslägenhet i Råsundas "Slottet" anno 1911!

Såld

Sekelskifteslägenhet i Råsundas "Slottet" anno 1911!

Välkommen till denna klassiska sekelskifteslägenhet i Gamla Råsundas ögonsten "Slottet". Lägenheten andas charm från byggåret 1911 och har många vackra detaljer bevarade såsom takstuckaturer, trägolv i original, tilltagen takhöjd om 3m och vackra fönster. Belägen mot föreningens vackra och lummiga innergård där ni sommartid kan njuta av härliga grillkvällar. Bostaden disponeras över ett ljust och rymligt vardagsrum. Stilfullt och modernt kök med plats för matbord, sovrum mot den lummiga innergården. Från sovrummet når ni den vackra balkongen. Helkaklat badrum med badkar samt en rymlig hall.

Här bor ni i en stabil och bra förening med låg belåning.

Utmärkt läge i hjärtat av Gamla Råsunda, väl skyddat från både insyn och trafik. Lägenheten är belägen i en av Solnas populäraste fastigheter, Slottet. Granne med Solparken och kort gångavstånd till Lötsjön, Råstasjön, Westfield Mall of Scandinavia och Solna Centrum. Råsunda består av gedigna gamla kvarter att strosa i med en lång historia. Här finns flertalet mysiga caféer och restauranger, blomsterbutik, ICA-butik och service. Nära till anrika Filmstaden med bio och restauranger. Här finnas goda kommunikationer med tunnelbana och buss inom ett par minuter. I Solna finner ni även pendeltåg vid Solna Station och tvärbanan vid Solna Centrum.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

4 525 000 kr

Ansvarig mäklare
Ebba Henriksson

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.