Såld lägenhet på Fogdevreten 10 i Karolinska
Karolinska

Fogdevreten 10

Ljus och välplanerad 1:a ett stenkast från Vasastan!

Såld

Ljus och välplanerad 1:a ett stenkast från Vasastan!

Välkommen till denna ljusa och kvadratsmarta bostad!
Här bor Ni granne med Vasastan och har kommunikationer runt husknuten. Här möts ni av en ljus och luftig bostad. På golvet ligger ett genomgående ljust parkettgolv och väggarna i målade i ljus kulör. I hallen finner ni gott om förvaring i form av flertalet garderober och goda avhängningsmöjligheter. Stort allrum med plats för soffgrupp, matgrupp samt större säng med tillhörande sängbord. Här finns ett praktiskt kök med god förvaring. Ljust, fräscht och kaklat badrum utrustat med dusch. Badrummet kommer att stambytas och totalrenoveras under Q1 2023. Detta ger er som köpare möjlighet att vara med och välja hur ert framtida badrum ska se ut.

Här bor du i en stabil förening med mycket god ekonomi och stora tillgångar. Avgiftsfritt mellan juli - december! Här har du tillgång till det nyrenoverade relaxrummet med bastu och gym. På innergården finns grillplats och en härlig pergola. Goda kommunikationer med buss och den planerade gula linjens tunnelbana Hagastaden med cirka 10 minuters promenad bort.

Bostadsrättsföreningen har mycket god ekonomi då man har sålt mark till Nordr. Mer information om markförsäljningen och nedsättning av insatser finns här: https://tomteboda1.se/markforsaljning/ . I detta fall kommer den beslutande nedsättningen gå till säljaren.

Visa mer
Slutpris

2 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.