Växlarevägen 53 Råstahem
Råstahem

Växlarevägen 53

Charmig villa i omtyckta Råstahem!

Såld

Charmig villa i omtyckta Råstahem!

Välkommen till denna charmiga villa uppförd 1927 i lugna Råstahem!

Råstahem är ett villaområde i Solna uppfört mellan 1920-1930. Tomterna i området var såldes ursprungligen till personer anställda vid Statens Järnvägar och kallades tidigare för Ulriksdals järnvägshem.
Mycket mysigt och barnvänligt område som på sommaren blommar upp som ett litet Bullerbyn.

Entrévåningen erbjuder ett stort vardagsrum med utgång till bostadens altan i söderläge. På detta våningsplan finner ni även köket, ett större sovrum/matrum samt ett badrum.
Övervåningen disponeras över två stora sovrum med gott om förvaring. Här finns också ett större badrum med utgång till balkong. I källarplan finner ni tvättstuga och förrådsutrymme. Bergvärme installerad 2017.

Trädgården är en lättskött trädgårdstomt omgiven av buskage och träd. Södervänd och på sommaren rikligt grönskande. Här finns allt från äppelträd, rabarber och nyponbuskar. På tomten finns också en förrådsbyggnad.

Här bor du bara ca 10 minuter från city och har ett rikt fritidsutbud med närhet till Igelbäckens naturreservat, Överjärva Gård, Ursviks motionsanläggning, golf och mycket mer. Mycket barnvänligt område med ett flertal dagis, förskolor och skola. På bara några minuter når ni Mall of Scandinavia med sitt utbud av butiker, restauranger, biograf och Sveriges nationalarena.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

8 925 000 kr

Ansvarig mäklare
Ebba Henriksson

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.