Centralvägen 5 Solna C
Solna C

Centralvägen 5

Väldisponerad bostad med Solna C och all tänkbar service alldeles utanför dörren!

Såld

Väldisponerad bostad med Solna C och all tänkbar service alldeles utanför dörren!

Nu kan jag med glädje presentera denna bostad som är perfekt för dig som vill bo i det bästa läget intill Solna C och vackra grönområden. Denna bostad är i original 3 rok men nu ombyggd till en 5 rok. En bostad belägen högt upp i huset med ett slående ljusinsläpp och i ett insynsskyddat läge. Här bor ni en bostad som är perfekt för den stora familjen eller er som arbetar hemifrån och behöver plats för kontoret. Ni välkomnas in i en rymlig hall med gott om plats för förvaring. Från hallen når ni bostadens vackra och charmiga kök i original. Här finns plats för mindre matbord. Stambytt badrum där väggarna går i vitt kakel samt golv i grått klinker. Badrummet är utrustat med badkar, kommod och WC. I denna sida av bostaden finner ni master bedroom som går i sober kulör med flertalet platsbyggda garderober. Här finns plats för större säng med tillhörande sängbord. Vidare i bostaden finner ni bostadens vardagsrum med ljus från stora fönsterpartier. Vardagsrummet kan möbleras med både soffgupp och större matplats. Från vardagsrummet når ni den härliga, insynsskyddade balkongen som vetter mot föreningens innergård och fantastiska grönska. Tidigare ägare har skapat tre sovrum som perfekt kan utnyttjas som barnrum, gästrum eller kontor. Här finns också en inre hall som passar perfekt som arbetsplats eller läshörna.

I närområdet finner du exemplariska kommunikationer från Solna C genom T-bana, bussar, tvärbana inom gångavstånd. Uppe vid Solna station nås dessutom pendeltåget. All shopping du kan tänka dig som Solna Centrum erbjuder samt närheten till Westfield Mall of Scandinavia. Gillar du istället grönska ligger finns både Grates park och ett litet skogsområde ett stenkast bort som en underbar kontrast till det centrala läget. Från bostaden kan du även ta cykeln och befinna dig i vackra Haga Parken på ett fåtal minuter.

Här bor ni en stabil förening med god ekonomi. Föreningens innergård bjuder på stora grönytor och möjlighet till sköna grillkvällar. Till bostaden tillhör ett förråd.

-En personlig favorit i området är en kort promenad till supertrevliga Skytteholmsparken som ligger på kort avstånd från bostaden. Här finns perfekta promenadstråk för den som gillar natur. Parken utnyttjas dessutom även av soldyrkare och för sport och picknick.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 295 000 kr

Ansvarig mäklare
Ebba Henriksson

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.