Såld lägenhet på Lövgatan 55, vån 7/7 i Råsunda
Råsunda

Lövgatan 55, vån 7/7

Högst upp i huset i populära Brf West Side Solna!

Såld

Högst upp i huset i populära Brf West Side Solna!

Accepterat pris!

- Högst upp i huset
- Otrolig takhöjd
- Magiskt ljusinsläpp
- Optimal planlösning
- Perfekt läge vid gränsen Solna/Sundbyberg
- Gemensam pool på innergården
- Stor gemensam takterrass

Varmt välkomna till denna välplanerade lägenhet belägen i omtyckta projektet West Side Solna. Här bor ni högst upp i huset med en generös takhöjd och rikligt med ljusinsläpp. Härifrån kan ni under sommarmånaderna njuta av en fantastisk solnedgång! Bostaden präglas av en ljus och smakfull interiör med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för matgrupp som bjuder in till härliga middagar. Rofyllt sovrum med gott om förvaring samt ett helkaklat och fräscht badrum. Här bor ni med närhet till såväl kommunikationer som natursköna områden. I de nedre planen av fastigheterna finns restaurang, frisör och kontorsverksamhet. På föreningens hustak finns en gemensam takterrass i västerläge och inte att glömma den gemensamma poolen på innergården för svalkande dopp under sommaren.

Ta chansen att förvärva en lägenhet i ett av Solnas hetaste lägen. I West Side Solna bor du på gränsen mellan Solna och Sundbyberg med alla dess fördelar. Du når Stockholm City på ungefär 10 min genom tunnelbanan. Med närheten mellan två tunnelbanestationer har du den ena belägen längst Råsundavägen genom station Näckrosen och den andra från Sundbybergs Centrum vilket innebär att du kan ta båda blåa linjer. Även flertalet busslinjer tar dig in till Odenplan på under 15 minuter. Du når även pendeltåg mot Arlanda och T-Centralen, samt tvärbanan inom promenadavstånd. I direkt närhet till huset finns Tuletorget med ett brett utbud av närservice genom restauranger, gym och butiker. Inom några minuters promenad så når du både Gamla Råsunda med charmiga Stråket och centrala Sundbyberg.

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.