Ankdammsgatan 24B Skytteholm
Skytteholm

Ankdammsgatan 24B

Unik chans att förvärva ditt nästa drömboende med en lågavgift & närhet till allt du behöver!

Såld

Unik chans att förvärva ditt nästa drömboende med en lågavgift & närhet till allt du behöver!

Nu förmedlas en lägenhet belägen i en av Solnas bästa föreningar. Inom promenadavstånd från Solna C når du här en bostad som får dig att längta hem. Lägenheten präglas av genomgående stora och sociala ytor och härligt ljusinsläpp vilket bidrar till den öppna och luftiga känslan. Bostaden disponeras över en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter där du direkt välkomnas in i den luftiga lägenheten. Ett stilrent kök som går i ljusa materialval erbjuder väl tilltagna arbetsytor & gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, fullstor kyl & frys och ugn. Här finns även en platsbyggd sittbänk. Vidare i lägenheten finns ett vardagsrum perfekt för umgänge som rymmer en större soffgrupp med tv-möblemang och en matgrupp för större sällskap. Från vardagsrummet når du den rymliga inglasade balkongen i söderläge. Relinat badrum där ni finner installerad tvättmaskin, duschhörn, kommod med spegel och WC. I bostaden finns två rymliga och ljusa sovrum utrustade med flertalet garderober.

Här bor du i ett trivsamt och lugnt område med mycket goda kommunikationer och Skytteholmsparken som granne. Med en kort promenad på cirka 5 minuter når du tunnelbana (9 minuter till T-Centalen) vid Solna Centrum eller Huvudsta. I Solna Centrum finner du även bussar och tvärbana samt all tänkbar närservice, gym, matbutiker och handel. Utanför porten går flera busslinjer som tar dig till b.la pendeltåg, Sundbyberg Centrum, Bromma och Danderyd. På mycket praktiskt avstånd ligger även Ica Maxi Solna och Solna Business. På trevligt promenadavstånd ligger dessutom Pampas Marina, Karlbergs Slott, 4H-gård, Huvudsta strandpromenad och badplats. Du tar dig även enkelt in till city längs med fina promenad- och cykelvägar.

Som en del av Brf Nyboda 9 bor du här i en fantastisk förening. Bostadsrättsföreningen är obelånad med väldigt låga avgifter. Dessutom är många av de större renoveringarna utförda.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 310 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.