Lövgatan 55 Råsunda
Råsunda

Lövgatan 55

Välplanerad 2:a i populära West Side!

Såld

Välplanerad 2:a i populära West Side!

Varmt välkomna till denna välplanerade lägenhet belägen i omtyckta projektet West Side Solna. Här bor ni med närhet till såväl kommunikationer som natursköna områden. I de nedre planen av fastigheterna finns restaurang, frisör och kontorsverksamhet. På föreningens hustak finns en gemensam takterrass i västerläge och inte att glömma den gemensamma poolen på innergården för svalkande dopp under sommaren.
Bostaden präglas av en ljus och smakfull interiör med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för den större matgruppen som bjuder in till härliga middagar. Rofyllt sovrum med gott om förvaring samt ett helkaklat och fräsch badrum.

Ta chansen att förvärva en lägenhet i ett av Solnas hetaste lägen. I West Side Solna bor du på gränsen mellan Solna och Sundbyberg med alla dess fördelar. Du når Stockholm City på ungefär 10 min genom tunnelbanan. Med närheten mellan två tunnelbanestationer har du den ena belägen längst Råsundavägen genom station Näckrosen och den andra från Sundbybergs Centrum vilket innebär att du kan ta båda blåa linjer. Även flertalet busslinjer tar dig in till Odenplan på under 15 minuter. Du når även pendeltåg mot Arlanda och T-Centralen, samt tvärbanan inom promenadavstånd. I direkt närhet till huset finns Tuletorget med ett brett utbud av närservice genom restauranger, gym och butiker. Inom några minuters promenad så når du både Gamla Råsunda med charmiga Stråket och centrala Sundbyberg.

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Ebba Henriksson

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.