Honnörsgatan 22, 3 tr Järvastaden
Järvastaden

Honnörsgatan 22, 3 tr

Trivsam 3:a i egen gavel med fönster i hela tre väderstreck!

Kommande

Trivsam 3:a i egen gavel med fönster i hela tre väderstreck!

- Två balkonger
- Fönster i tre väderstreck
- Högt läge i huset
- Stor sovrum
- Social planlösning
- Låg månadsavgift

Stor 3:a och möjlig 4:a med bästa adress i omtyckta Järvastaden! Här präglas tillvaron av ett lugnt och ogenerat läge, ett svårslaget ljusinsläpp med fönster i hela tre väderstreck, två stora sovrum, rymlig klädkammare, dubbla balkonger med sol från morgon till kväll, ett fullt utrustat kök i social planlösning med ett stort och lättmöblerat vardagsrum, rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett högt läge i huset! Solid och mycket välskött förening med låg skuldsättning och en engagerad styrelse. Promenadavstånd till Ulriksdals pendeltågstation med mindre än 10 min resväg till Stockholm City. Förskolor och skolor finns alldeles i närheten!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 84 kvm
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 3 av 4, hiss finns
 • Avgift: 4 032 kr Inkl värme och kallvatten. 212 kr tillkommer för kabel-TV och bredband.
 • Förening: Brf Granatäpplet
 • Byggnadsår: 2009
 • Område: Järvastaden, Solna

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Adam Bäckström

Adam Bäckström

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Honnörsgatan 22, 3 tr

 • Två balkonger
 • Fönster i tre väderstreck
 • Högt läge i huset
 • Stor sovrum
 • Social planlösning
 • Låg månadsavgift

Balkong 1

Visa mer

Vardagsrum

Visa mer

Kök

Visa mer

Hall

Visa mer

Sovrum 1

Visa mer

Balkong 2

Visa mer

Sovrum 2

Visa mer

Badrum

Visa mer

Fasad

Visa mer

Närområde

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Adam Bäckström

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Adam Bäckström

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 032 kr, Inkl värme och kallvatten. 212 kr tillkommer för kabel-TV och bredband.
Antal rum
3 rum + kök
Boarea
84 m²
Våning
3 av 4, hiss finns

Föreningen

Namn
Brf Granatäpplet
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
91 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Föreningen accepterar delat ägandeskap. Föräldrar som är aktiva i köpet av lägenheten till sina barn bör ha med barnet som delägare i lägenheten.
För att köparen ska bli accepterad som medlem skall han/hon bosätta sig på adressen.
Allmänt om föreningen
Brf Granatäpplet är äkta bostadsrättförening som äger marken. Den består av 91 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt.

Överlåtelseavgift om 2,5% av gällande basbelopp debiteras köparen. Pantsättningsavgift om 1% av gällande basbelopp per pantnotering debiteras pantsättaren/låntagaren.

Besök gärna föreningens hemsida: www.granatapplet.se
FÖRENINGENS EKONOMI
I dagsläget finns inga planer att ändra avgiften
Tv och Bredband
TV/Bredband/Telefoni levereras av Telia via fiber med en separat, obligatorisk avgift på 212 kr/mån. TV: kanalpaket Lagom (18 kanaler). Till varje lägenhet tillhör 1 digitalbox. Bredband: 100Mbit/s. Telefoni: Grundabonnemang ingår men samtalstrafik betalas av enskild medlem. I varje lägenhet finns ett internt nätverk där man kan styra vilken funktion man vill ha i respektive uttag.
Parkering
Parkering finns med 26 garageplatser i grannföreningen, kösystem med varierande kötid, 1 210 kr/mån. Alternativt 8 carportplatser på föreningens mark. Carport-avgiften är 650 kr/månad, kösystem med varierande kötid. I övrigt gäller Solna stads boendeparkering, 400 kr/mån alternativt 1000 kr/kvartal.
Övrigt
Hushållselen debiteras direkt av föreningen efter faktisk förbrukning under året.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
2019 Målningsarbeten på träpanel.
2020 Installation av solpaneler.

Föreningen avsätter regelbundet pengar för underhåll.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2009
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,461%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
3 600 kr/år
vatten
3 000 kr/år
Försäkring
2 400 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
9 000 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Energideklaration
Utförd

Allmänt om området

Här bor man ca 10 minuter från city och har samtidigt ett rikt fritidsutbud med närhet till Igelbäckens naturreservat, Ursvik, hundklubbar och mycket mer.

I området finns två matbutiker, flera restauranger, gym mm. Inom gångavstånd nås Brunnsviken för bad och äventyr på sommaren och skridskoåkning om vintern eller Hagaparken för picknick i det gröna eller ett besök på Fjärilshuset.
Överjärva Gård är ett populärt utflyktsmål som erbjuder fårhage, marknader, café m.m. Ursvik med sin fina skidåkning under vintertid och löpning somartid. Solna C och Kista C nås enkelt via bil eller buss, alternativt via promenad/cykel om ca 5 km till de båda. Det är även promenadavstånd till fina promenad- och joggingvägar runt fågelsjöarna Råstasjön och Lötsjön. För den golfintresserade ligger Ulriksdals golfklubb ca 500 meter bort.

I Järvastaden bor man med Arenastadens puls och kommunikationer på bekvämt avstånd. Här finns Mall of Scandinavia som med sina 100 000 kvm är Skandinaviens största köpcentrum.

Kommunikation

Kommunalt tar man sig enklast till stan från Ulriksdal station där det finns pendeltåg (10 min till city), nås via en promenad på ca 5 min från bostaden. Buss 505 i området tar er bland annat till just Ulriksdal men även Solna C och Hallonbergen med tunnelbana. Från samma hållplats går buss 540 som tar er lätt och smidigt till pendeln (ca 10 min till city), Bergshamra, (T-bana) och Universitetet där T-banans röda linje ansluter mot stan (ca 9 min). Nattbussen är tänkt att inom kort, åka igenom Järvastaden. Idag finns hållplats ute på Enköpingsvägen.

För dig med bil så tar du dig snabbt och enkelt ut på E18, E20 och E4.

Närservice

Välsorterade ICA-nära med generösa öppettider finns i Järvastaden. På bekväma avstånd finns även Hemköp, Stora Coop och Willys. Järvastaden erbjuder en mångfald av förskolor samt skola upp till åk 6. Högstadieskola finns i Ulriksdal.

Parkering

Övrigt gäller Solna stads boendeparkering till en kostnad av 400 kr/mån alternativt 1000 kr/kvartal. Mer info finns på www.solna.se

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.