Östervägen 15, 3tr Råsunda
Råsunda

Östervägen 15, 3tr

Välplanerad och fräsch 2:a i högt och fritt läge med närhet till allt!

Såld

Välplanerad och fräsch 2:a i högt och fritt läge med närhet till allt!

Varmt välkomna! Högst upp i huset finner du denna välplanerade och ljusa lägenhet med balkong i fritt läge. Här finns allt man kan önska sig på på optimalt planerade kvadratmeter. Öppen planlösning mellan det fullutrustade köket och ett vardagsrum som bjuder på ett härligt ljusinsläpp från stort fönster. Balkongen nås från vardagsrummet och med sitt fria höga läge blir detta garanterat en plats för avkoppling och trevliga stunder. Sovrum med plats för 140cm säng och extra förvaring. Badrum i stilrena färger, fantastiskt ljusinsläpp och allt förberett för tvättmaskin med el, vatten och avlopp.

I ett av Råsundas bästa lägen finner du goda kommunikationer, affärer, restauranger, grönområden med trevliga promenadstråk. Närhet till det mesta via bussar, tunnelbana, pendeltåg eller tvärbana gör läget extra bekvämt. Endast på 3-4 minuter promenad till Solna Centrum och därifrån 8 minuter in till T-centralen.

Visa mer
Slutpris

2 870 000 kr

Ansvarig mäklare
Joakim Wihlbäck

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.