Såld lägenhet på Backvägen 5, 5tr i Råsunda
Råsunda

Backvägen 5, 5tr

Välplanerad och ljus 1,5:a med alkov, högt upp i huset med låg avgift!

Såld

Välplanerad och ljus 1,5:a med alkov, högt upp i huset med låg avgift!

Varmt välkomna till denna fantastiska 1,5:a som tickar alla boxar!

- Högt upp i huset
- Låg avgift i stabil förening
- Rymlig sovalkov med plats för säng och förvaring
- Fantastiskt kvällsljus i lägenheten
- Gott om förvaring och dubbla förråd
- Takterass samt uteplats i föreningen
- Renoverat och stilsäkert fullutrustat kök
- Helkaklat badrum
- Optimal planlösning

Superläge med nära både till Råstasjön, Mall of Scandinavia och Råsunda med alla dess restauranger och närservice, dessutom insynsskyddat och högt läge i huset. Renoverat och fullt utrustat kök i stilsäkert vitt med gott om utrymme för matplats. Förvaring finns i mängder med dubbla förråd, ett på vinden och ett i källaren samt inbyggd skjutdörrsgarderob i den rymliga hallen. Här bor du med låg avgift i en trevlig lägenhet med bra ljusinsläpp, optimal planlösning, helkaklat och stilrent badrum, idag med badkar men möjlighet och plats finns för dusch och tvättmaskin. Praktisk sovalkov som med enkelhet möbleras med dubbelsäng och förvaring. Genomgående ljusa ytskikt med ett fint ekgolv samt klinker i hallen, lägenheten har även säkerhetsdörr.

Här bor du i direkt anslutning till motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön där även vacker natur och rikt djurliv kan upplevas. Här finns gröna ängar perfekta för lek, solning och grillning. Råsunda erbjuder också ett brett utbud av kommunikationer i form av buss, tunnelbana och pendeltåg men även Mall of Scandinavia, restauranger, caféer, frisörer, butiker och mataffärer.

Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

2 560 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.