Såld fritidshus på Järvavägen 10, lott 83 i SOLNA
SOLNA

Järvavägen 10, lott 83

Välskött helrenoverad kolonistuga med fräsch kök och sovrum!

Såld

Välskött helrenoverad kolonistuga med fräsch kök och sovrum!

Nu har du den unika möjligheten att förvärva en fantastisk kolonilott med tomt om ca 270 kvm där du kan leva din egen sommardröm med odling, gemenskap och avkoppling. Ett grönskade paradis med lika nära till bad och naturområden som till stadens puls och kommunikationer. Den mysiga och välskötta stugan på ca 20 kvm är i fint skick och väl omhändertagen och helrenoverad invändigt, vitt kök, sovdel med smart förvaring och vardagsrum med bäddsoffa. Här får du plats med både matgrupp, säng/bäddsoffa och övrigt möblemang. I dagsläget är tomten bebyggd med en veranda, du finner även mängder av vackra blommor samt bärbuskar som: svarta vinbär, röda vinbär, hallon och rabarber. 2st stora syrénträd i både vitt och lila.

Denna stuga ligger nära till både parkering och toalett, kort väg till förråden med gemensam trädgårdsutrustning. Säljs med en stor del inventarier där allt för trädgården lämnas kvar.

Kontakta Fastighetsmäklare Joakim Wihlbäck 0708122244 vid intresse

Visa mer
Slutpris

890 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.