Wiboms väg 21 SOLNA
SOLNA

Wiboms väg 21

Fantastisk bostad med underbara fönster!

Såld

Fantastisk bostad med underbara fönster!

Varmt välkomna till Wiboms väg 21!

Här bor ni i en fantastiskt mysig, nyrenoverad och välplanerad lägenhet om 47 kvm.
Direkt när ni kliver in genom ytterdörren känner ni att det här är en bostad som man vill vara i. Du möts av en välkomnade hall med gott om förvaring i form av 3 garderober, hallen leder er sedan inbjudande in i bostaden där ni möts av bostadens fantastiska fönster! De stora fönsterpartierna skapar en underbar rymd i hela bostaden och man kan inte annat än att älska den gröna utsikten.
Bostaden har flertalet stora ytor och allting är i nyrenoverat skick. Planlösningen är väldigt lättmöblerad men här kan man också med enkla medel om så önskas göra om vardagsrummet till ett sovrum. Köket och badrummet renoverades 2016/2017 och resterande ytor i bostaden har renoverats 2022, köksbänk är oljad, väggarna är målade och elcentralen är helt ny.
I vardagsrummet har det charmiga original golvet bevarats och denna yta går att disponera som vardagsrum och sovrum. Se alternativ planlösning för inspiration.
Detta är ett hem att längta hem till! Här har ni livskvalité och allt ni kan tänkas behöva för att trivas,
På Wiboms väg bor ni på en lugn adress med närhet till allt.

I HSB Brf bofinken bor ni i en fantastiskt välskött förening som bildades 1963.
Här har ni en förening som har fiber i fastigheten och som är steget före gällande mycket. Du har här bekvämt tvättstuga i samma hus för dagar du vill tvätta mer än tvättmaskinen i bostaden rymmer. Du har barnvagnsrum och cykelrum i samma hus.
Det finns många fördelar med att vara medlem i denna förening, såsom att ni här också har tillgång till en snickarbod om ni gillar att skapa, två övernattningslägenhet som går att boka om nära och kära ska komma på besök och en lokal som går att abonnera för eget bruk.

I Västra Skogen så bor ni i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till allt! Ni bor ett stenkast från Västra Skogens T-bana där båda blå linjerna tar dig till Fridhemsplan på endast 4 minuter eller vidare till Centralen på 7 minuter. I området finns bl.a. Coop-butik, Pressbyrån, apotek, restauranger, helt nya padelbanor, bussar samt boendeparkering på gatan för den som kör bil.
Gillar man nybakat bröd till helgfrukosten och vill bo nära ett konditori som tar helgfrukosten till nästa nivå, så bor ni rätt till här!
Här bor ni lyxigt nog endast en promenad från Solnas kanske godaste konditori Kosterheds Konditori.

Gillar man att promenera så bor ni här en kort promenad från underbar natur. Vid Ulvsundasjön har du bland annat Pampas Marina, Huvudstabadet, Augustendals 4-H gård med djur och lekpark. Knappt en kilometer till Kungsholmen och nästan lika kort till Vasastan. Studerar man eller arbetar man inne i stan så är man där på nolltid om man tar cykeln från bostaden!

Missa inte chansen att få bo i denna idylliska lägenhet i rofyllt område med närhet till både natur och stadens puls!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 070-6129588 för mer information.

Visa mer
Slutpris

2 505 000 kr

Ansvarig mäklare
Erika Eriksson

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.