Vasavägen 22 Råsunda Vasalund
Råsunda Vasalund

Vasavägen 22

Fint renoverad 2:a med 30-tals charm!

Kommande

Fint renoverad 2:a med 30-tals charm!

Varmt välkomna till denna fina lägenhet med 30 tals charm på populär adress.

- 30 talscharm
- Möjlig mini trea
- Fint renoverat badrum
- Populär och lugn gata
- Ljus och bra planerad

Här blandas 30-talscharm med de senaste trenderna och bildar en perfekt lägenhet. Härligt vardagsrum med tidstypiska detaljer med fönster mot lugn gata och grönska.
Lägenheten är renoverad med väl utvalda materialval samtidigt som man valt att bevara tidstypiska originaldetaljer som spröjsade dörrar, och djupa fönsternischer. Stort sovrum och kök med öppen planlösning mot vardagsrum samt renoverat badrum! Varm välkomna.

Här bor du i ett attraktivt och mycket populärt läge i trevliga Råsunda/Vasalund. Här är småstadsidyllen påtaglig med låga flerbostadshus och det finns gott om trevliga kvartersrestauranger samt en omtyckt och välsorterad matbutik precis inpå knuten. Gamla Råsunda alldeles runt hörnet består av gedigna kvarter med en lång och spännande historia bakom sig. Här finns idag ett flertal caféer och restauranger, blomsterbutiker, ICA-butik, bankomat och i närheten finns klassiska Filmstaden med sin egen biograf. I er närhet finns gemytliga och lugna villaområden samt motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön, där vacker natur och ett rikt fågelliv kan upplevas. Mall Of Scandinavia som är Solnas alldeles egna shoppinggalleria med 100 000 kvm shopping är bara 10 minuters promenad bort. Välkommna på visning till Solnas kanske finaste tvåa med perfekt närhet till kommunikationer, natur, shopping och restauranger!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 2 995 000 kr
  • Boarea: 48 kvm förvaltarens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 1 av 3
  • Avgift: 2 713 kr Inkl. Värme, VA, Obligatorisk kostnad om 289kr/mån tillkommer för TV, telefoni och fiber.
  • Förening: Brf Flustret 12
  • Byggnadsår: 1933
  • Område: Råsunda Vasalund, Solna
Utgångspris

2 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jessica Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Vasavägen 22

Vardagsrum

Visa mer

Kök

Visa mer

Badrum

Visa mer

Sovrum

Visa mer

Hall

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 713 kr, Inkl. Värme, VA, Obligatorisk kostnad om 289kr/mån tillkommer för TV, telefoni och fiber.
Antal rum
2 rum + kök
Boarea
48 m² förvaltarens information
Våning
1 av 3
Andel i förening
6,4603 %

Föreningen

Namn
Brf Flustret 12
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
17 lägenheter, 4 lokaler
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Överlåtelseavgift får maximalt uppgå till 2,5% av basbeloppet enligt lagen om allmän försäkring. Pantsättningsavgift får maximalt uppgå till 1 % av basbeloppet enligt lagen om allmän försäkring.
Information om månadsavgiften
Inkl. Värme, VA, Obligatorisk kostnad om 289kr/mån tillkommer för TV, telefoni och fiber.
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen har i nuläget inte planerat någon avgiftsändring, dock håller föreningen fortfarande på att ta kommando över ekonomin efter entreprenören. (2022-03-03)
Tv och Bredband
Telia för TV (basutbud) och bredband100x100 obligatorisk månadsavgift.
Gemensamma utrymmen
I källaren finns tvättstuga, ingång från sidan av fastigheten.
Parkering
Föreningen har 8 parkeringsplatser, kostnaden för en parkeringsplats är 800 kr/mån.
I dagsläget ingen kötid (2022-03-03)
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
GJORDA RENOVERINGAR
2020 - Fönsterrenovering
2020 - Föreningen har lagt nytt tak.
2020 - Dränering och elstambyte.
2002 - utfördes, enligt teknisk besiktning, en omfattande ombyggnad då vinden renoverades, samt V/A-installationer byttes ut.
1980-talet - Fasad är enligt teknisk besiktning renoverad.

KOMMANDE RENOVERINGAR
2022 - Byta ut tvättmaskiner i tvättstugan

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1933
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2-glas
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
2 995 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,461%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
2 000 kr/år
Försäkring
1 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
3 800 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Driftkostnader enligt schablonvärde!

Allmänt om området

Attraktivt och mycket populärt läge i trevliga Råsunda/Vasalund. Här är småstadsidyllen påtaglig med låga flerbostadshus och det finns gott om trevliga kvartersrestauranger samt en omtyckt och välsorterad matbutik precis inpå knuten.

Gamla Råsunda alldeles runt hörnet består av gedigna kvarter med en lång och spännande historia bakom sig. Här finns idag ett flertal caféer och restauranger, blomsterbutiker, ICA-butik, bankomat och i närheten finns klassiska Filmstaden med sin egen biograf.

Promenadavstånd om ca 5 minuter till Solna Centrums rika utbud av butiker, där finns flera banker, stora matbutiker, apotek, systembolag, stor busstation samt tunnelbana.

I närheten finns Råstasjön och Lötsjön som erbjuder trevliga promenadstråk och motionsslingor. Här finns stora gröna ängar för picknicksugna, ett rikt fågelliv och café Gröna Stugan som är ett omtyckt utflyktsmål.

Det är 2 minuters gång till Arenastaden med Mall of Scandinavia, som är Nordens största köpcentrum med över 230 butiker, 20 restauranger, Sveriges första IMAX biograf med Nordens största dukar och VIP-salonger.
Från fastigheten når man också Solna Centrum på mindre än 10 minuter. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger samt är en fullservice inrättning.

Kommunikation

För dig som pendlar så är bostadens läge helt optimalt. Här bor ni som spindeln i nätet, med mycket kort närhet till pendeltågsstationen (5 min), busshållplats (1 min) och tunnelbana (7 min). Det går med andra ord mycket snabbt att ta sig in till innerstan, restiden är lika lång som att ta sig från olika stadsdelar innanför tullarna. Tunnelbana inom kort promenadavstånd vid Solna Centrum med en restid om ca 9 min till T-centralen. I framtiden kommer t-bana även att finnas invid Mall of Scandinavia och Solna Station vilket är ett par minuter från fastigheten. Buss avgår från Råsundavägen som tar er i ena riktningen till Odenplan på ca 15 minuter, och i den andra riktningen till Sundbyberg. Bussen går flera gånger i timmen och även under natten. Här avgår också buss 502, 509, 515, 156 och 595. Det är även mycket nära till Solna pendeltågsstation, därifrån tar ni er till Odenplan och Stockholm city på 5 min. Tvärbanan mellan Solna Station och Alvik är i bruk sedan en tid bakåt och kommunikationsmöjligheterna är därmed helt kompletta. Även utmärkta förbindelser till Bromma och Arlanda flygplats!

Närservice

På Gustafsvägen finns en välsorterad COOP-butik. På kort promenadavstånd finns både Solna C och Mall of Scandinavia.

Parkering

Solna boendeparkering för 400 kr/månad eller 1000 kr/kvartal

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.