Vintervägen 30 Råsunda
Råsunda

Vintervägen 30

Vindslägenhet i Råsundas "Slottet" anno 1911!

Såld

Vindslägenhet i Råsundas "Slottet" anno 1911!

Välkommen till denna vindslägenhet i Gamla Råsundas ögonsten "Slottet" anno 1911! Här bor ni i en väldisponerad bostad med vackra spröjsade fönster i ett insynsskyddat läge. Utanför dörren väntar lummiga Solparken och Stråket precis runt hörnet. Här bor du med en fantastisk utsikt över trädkronorna och Råsundas takåsar.

Här ges den unika chansen för dig som köpare att sätta din helt egna prägel på bostaden. Bostaden präglas av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket bjuder in till trevliga middagar med vänner och familj. Här finns gott om plats för det större matbordet. Socialt vardagsrum med stora ytor. I sovrummet ges plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och väl tilltagen plats för garderober. Helkakalt badrum utrustat med dusch.

Utmärkt läge i hjärtat av Gamla Råsunda, väl skyddat från både insyn och trafik. Lägenheten är belägen i en av Solnas populäraste fastigheter, Slottet. Granne med Solparken och kort gångavstånd till Lötsjön, Råstasjön, Westfield Mall of Scandinavia och Solna Centrum. Råsunda består av gedigna gamla kvarter att strosa i med en lång historia. Här finns flertalet mysiga caféer och restauranger, blomsterbutik, ICA-butik och service. Nära till anrika Filmstaden med bio och restauranger. Här finnas goda kommunikationer med tunnelbana och buss inom ett par minuter. I Solna finner ni även pendeltåg vid Solna Station och tvärbanan vid Solna Centrum.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

4 100 000 kr

Ansvarig mäklare
Ebba Henriksson

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.