Tvärvägen 1 Råsunda
Råsunda

Tvärvägen 1

Stor och ljus bostad med inglasad balkong i grönskande läge!

Såld

Stor och ljus bostad med inglasad balkong i grönskande läge!

På lugna och idylliska Tvärvägen hittar ni denna vackra gavelbostad med en stor och inglasad balkong. Balkongen har ett fantastiskt söderläge, en utmärkt balkong för att möta sommaren! Bostaden präglas av sociala och väl tilltagna ytor och stora sovrum.

Här erbjuds ett fantastiskt boende med genomtänkt planlösning, sociala och väl tilltagna ytor och ett fantastiskt ljusinsläpp genom bostadens stora fönsterpartier. Lägenheten har en fantastisk balkong där ni kan njuta av solen stora delar på dagen.

Bostaden disponeras över ett stort kök med plats för matgrupp, bra förvaring och goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen är en fullstor kyl & frys, diskmaskin och spis. Tre välplanerade sovrum med gott om förvaring. Ett lättmöblerrat vardagsrum med social ytor. Här finns plats för både matplats och soffmöblemang. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och skänker ett härligt ljus som är perfekt för sociala sammankomster. Det hemtrevliga badrummet och gäst-WC:n som idag är helkakalt med stilfulla färgval kommer under hösten att stambytas, en optimal möjlighet för dig som köpare att sätta din egen prägel på badrummet.

Här bor ni i en välskött och stabil föreningen i trivsamma Råsunda, hjärtat av Solna. Föreningen har god ekonomi med sin låga belåning, missa inte chansen att förvärva denna fenomenala bostad i en trygg förening. I ett perfekt läge intill motionsslingorna kring Råstasjön där vacker natur kan upplevas året runt. Råsunda erbjuder även ett imponerande utbud av restauranger, caféer, butiker och mataffärer.

Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

6 360 000 kr

Ansvarig mäklare
Ebba Henriksson

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.