Västra vägen 23, 3tr Rudviken
Rudviken

Västra vägen 23, 3tr

Fin 4:a med sociala ytor, stort badrum och balkong i sydväst!

Såld

Fin 4:a med sociala ytor, stort badrum och balkong i sydväst!

Varmt välkomna till denna yteffektiva lägenhet i det omåttligt populära Rudviken. Här bor ni ett stenkast från Solna C och kommunikationer såsom tunnelbana, buss, tvärbana och pendeltåg. Gula tunnelbanan kommer i nära framtid få en hållplats i nära anslutning till adressen. Promenadavstånd till Mall Of Scandinavia och Friends Arena.

Lägenheten präglas av en låg månadsavgift, fina ytskikt med en underbar halvöppen planlösning och en stor och härlig balkong i sydvästläge där ni får plats med valfritt möblemang och grill. I det sociala köket har ni bra arbetsytor, all maskinell utrustning och god förvaring bakom vita över-, och underskåp. Här finns plats för matbord för 6-8 personer. Tre sovrum med plats för säng, garderober och övrigt möblemang. Stort helkaklat badrum med spakänsla, bubbelbadkar, golvvärme, tvätt-, och torkmaskin, samt förvaring via kommod och väggskåp. Alternativet till dusch finns. Välplanerat kapprum med garderob med skjutdörr som rymmer ytterkläder och skor. Fler garderober finns i lägenheten och tillhörande förråd finns i källaren.

Här går inga kvadratmeter till spillo utan lägenheten är anpassad utefter sin fulla potential. Sovrummen är belägna norrut mot lugna och grönskande grönområden och de sociala ytorna fullkomligt badar i ljus, allt i ett insynsskyddat läge. Föreningen har en trevlig innergård med grillmöjlighet och sittplatser.

Föreningen är välskött, lågt belånad och stabil som verkar för de boendes bästa. BRF Rudviken 7 är en äkta förening, äger marken och består av 79 stycken bostadsrätter (varav 5 är hyresrätter) och även 3 lokaler som hyrs ut.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.