Hasselstigen 2 Råsunda
Råsunda

Hasselstigen 2

Välplanerad tvåa med balkong i soligt sydväst. All tänkbar bekvämlighet i sin direkta närhet!

Såld

Välplanerad tvåa med balkong i soligt sydväst. All tänkbar bekvämlighet i sin direkta närhet!

På omtyckt adress i hjärtat av Gamla Råsunda hittar ni denna 2:a med mycket väldisponerade kvadratmetrar med bevarade originaldetaljer som höjer dess charm. Chans att göra till din alldeles egna drömbostad. Fullutrustat kök med vita träluckor och matplats. Stort och ljust vardagsrum med utgång till bostadens balkong i högt läge mot sydväst samt med grönskande parken precis utanför. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängmöbler samt garderober. Kaklat badrum med badkar. Gott om förvaring bakom inbyggda garderober upp till tak.
Vindsförråd samt källarförråd tillhör lägenheten.
Allt i en välskött förening med Låg avgift med ett exemplariskt läge där t-bana, buss, Gamla Råsunda, Råstasjön och Mall of Scandinavia finns runt knuten! Mysiga restauranger och caféer finns inom gångavstånd. Måste ses på plats!

Föreningen Enen 7 har 10 kvarvarande hyresrätter. Hyresrätterna är ett mycket förmånligt kapital för föreningens framtida ekonomi då de, vid flytt av hyresgäst, säljs på den öppna marknaden. Föreningen har även 4 uthyrda lokaler som ger goda intäkter och hjälper avgiften att ligga på en lägre nivå än utan.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 950 000 kr

Ansvarig mäklare
Josefin Ruthman Lloyd

Josefin Ruthman Lloyd

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.