Såld lägenhet på Ingrid Bergmans väg 11, 3tr i Gamla Filmstaden
Gamla Filmstaden

Ingrid Bergmans väg 11, 3tr

En av Gamla Filmstadens bästa 3or på lugn gata med balkong i söderläge och populär förening!

Såld

En av Gamla Filmstadens bästa 3or på lugn gata med balkong i söderläge och populär förening!

Varmt välkomna till Ingrid Bergmans väg 11 och Filmstadens kanske mest välplanerade 3:a!

Generellt en trevlig och ljus tillvaro med ett genomgående golv i ekparkett, ljusa väggar och ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare den genomgående planlösningen och fönster åt två väderstreck till stor del utan insyn. Bostaden disponeras över ett fullutrustat kök med matplats i halvöppen planlösning mot ett väl tilltaget vardagsrum med goda sällskapsytor, fantastisk södervänd balkong mot innergård, det största sovrummet med plats för dubbelsäng och god förvaring i form av walk in closet/klädkammare, det andra sovrummet har ett trevligt fönster mot föreningens välskötta och grönskande innergård, rymligt och stilsäkert badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt en ordentlig hall med platsbyggda garderober.

HSB BRF Kasematten i Solna är en äkta förening som äger marken och bildades 2001. Föreningen består av 85 bostadsrätter samt 2 lokaler med hyresrätt. Lägenheterna är fördelade på storlekar mellan 1-6 rok och belägna på adresserna Ingrid Bergmans väg. Trots föreningens relativt unga ålder är belåningsgraden (lån/kvm) endast 4630kr tack vare flitig amortering. Föreningen disponerar även över 32 parkeringsplatser i garage.

Gamla filmstaden är ett av Solnas mest populära områden. Här bor ni i en tät och lummig stadsdel med anor från förr. Ni befinner er på svensk filmhistorisk mark då man här under åren 1919 och 1970 spelade in 440 SF filmer och var under den tiden världens modernaste filmstudio. Längs smala gator byggs husen i hela kvarter, med en sida öppen mot de grönskande gårdarna och gatorna är döpta efter stora skådespelare och regissörer. Gamla Filmstaden är ett levande område såväl på dagtid som kvällstid. Här och runtom i Råsunda finns en egen biograf, restauranger, affärer, kaféer, gym, pubar med mera och ändå är området väldigt lugnt och ostört. Gör gärna ett besök till Regissörsvillan ett stenkast från bostaden, som med en rekommendation i White guide serverar högklassig mat och har en mycket välbesökt uteservering sommartid. Ett stenkast från bostaden ligger tunnelbanestationen Näckrosen och från Råsundavägen går buss 515 in till Odenplan flera gånger i timmen. Motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön där även vacker natur och rikt djurliv kan upplevas ligger nära till hands. Här finns gröna ängar perfekta för lek, solning och grillning.

Visa mer
Slutpris

6 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.