Tvärvägen 1 Råsunda
Råsunda

Tvärvägen 1

Fantastisk gavellägenhet med inglasad balkong i oslagbart läge!

Såld

Fantastisk gavellägenhet med inglasad balkong i oslagbart läge!

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

På lugna och idylliska Tvärvägen hittar ni denna vackra gavelbostad med en stor och inglasad balkong. Balkongen har ett magiskt sydvästläge med milsvid utsikt, en utmärkt balkong för att möta sommaren! Bostaden präglas av en härlig och öppen modern planlösning mellan det vackra köket och sociala vardagsrummet. Bostadens ståtliga fönsterpartier välkomnar solen genom ett magiskt ljusflöde som skapar en lägenhet som fullkomligt badar i ljus. Bostadens välutrustade kök präglas av smakfulla materialval i form av ljusa köksluckor tillsammans med ett stilsäkert val av kalksten till bänkskiva som tillsammans skapar en trivsam atmosfär. Lägenhetens ombonade sovrum är utrustat med smart förvaring och tilltalande fönsterpartier som vetter ut mot Tvärvägens fantastiska natur. Det hemtrevliga badrummet som idag är helkakalt med stilfulla färgval kommer under hösten att stambytas, en optimal möjlighet för dig som köpare att sätta din egen prägel på badrummet.
En fantastisk lägenhet med allt man kan önska sig av sitt boende!

Här bor ni i en välskött och stabil föreningen i trivsamma Råsunda, hjärtat av Solna. Föreningen har god ekonomi med sin låga belåning, missa inte chansen att förvärva denna fenomenala bostad i en trygg förening. I ett perfekt läge intill motionsslingorna kring Råstasjön där vacker natur kan upplevas året runt. Råsunda erbjuder även ett imponerande utbud av restauranger, caféer, butiker och mataffärer.

Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

4 270 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.