Framnäsbacken 28 - Accepterat pris! Solna C Skytteholm
Solna C Skytteholm

Framnäsbacken 28 - Accepterat pris!

Högt upp i huset med underbar balkong i fritt läge!

Såld

Högt upp i huset med underbar balkong i fritt läge!

- Inglasad balkong i söderläge
- Skuldfri förening!
- Våning 6/7
- Ljus interiör

Accepterat pris! Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

På en lugn återvändsgata hittar ni denna välplanerade bostad högt upp i huset. I bostaden möts ni av ett fantastiskt ljus tack vare de stora fönsterpartierna, den ljusa interiören och det fria läget. Bostaden inrymmer ett stilsäkert kök, luftigt och stort vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matgrupp, rymligt sovrum ett kaklat badrum med dusch och tvättmaskin.

Här bor ni i ett perfekt läge med gångavstånd till allt ni kan önska er och med vackra Skytteholmsparken som närmsta granne. På bara några minuter når ni Solna Centum och Huvudsta Centrum där ni hittar all tänkbar närservice, butiker och restauranger. I området hittar ni utmärkta kommuniktationer som på bara några minuter kan ni ta er till city via tunnelbana från Solna C eller Huvudsta C. Här finns även pendeltåg, busslinje och tvärbana. På mycket praktiskt avstånd ligger även Ica Maxi Solna och Solna Business Park. På trevligt promenadavstånd ligger dessutom vackra Pampas Marina och Karlbergs Slott och som du enkelt tar dig in till city längs med fina promenad- och cykelvägar.

I Brf Ingenjören 3 bor Ni i en solid och välskött förening med mycket låga avgifter.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.