Enköpingsvägen 19C Ritorp
Ritorp

Enköpingsvägen 19C

LJUS GAVELLÄGENHET MED STOR BALKONG OCH ÖPPEN SPIS!

Såld

LJUS GAVELLÄGENHET MED STOR BALKONG OCH ÖPPEN SPIS!

- 10 minuter till Stockholms City
- Fungerande öppen spis
- Stor balkong
- Fönster i 3 väderstreck
- Högst upp i huset
- Optimala förvaringslösningar
- Nära till grönområden
- Låg avgift
- 1000 Mbit Bredband ingår i avgiften
- Lågt belånad BRF med stabil ekonomi
- Goda parkeringsmöjligheter
- Tillgång till Övernattningslägenhet & relaxavdelning med bastu

Välkommen till populära Ritorp! Här bor ni i en ljus, mysig och välplanerad trea där den stora balkongen och öppna spisen ger känslan av att bo i ett hus.

Den här lägenheten bjuder på en öppen och social planlösning där kök och vardagsrum ansluter till varandra. Vardagsrummet är stort samt härligt planerad runt den öppna spisen och har ljusinsläpp från två väderstreck. Den rymliga balkongen som nås från vardagsrummet ger plats för både middagar samt mysiga stunder.

Köket är fullutrustat med smarta arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter. I de två rejäla sovrummen finns det gott om förvaring i form av platsbyggda garderober. Fräscht helkaklat badrum med vattenburen golvvärme med många år kvar till nästa stambyte.

Utanför portarna är ni omfamnad av grönska med gångavstånd till Hagaparken, Ulriksdals slottsträdgård samt Brunnsviken som öppnar upp möjligheter för ett härligt kvällsdopp. Här bor ni i ett trivsamt och familjärt område med a goda kommunikationer i form av pendeltåg (endast två stationer från Stockholms City), bussar samt flygbuss. För den bilburne erbjuds goda parkeringsmöjligheter (även med laddplats för elbilar) samt närhet till E4:an och E:18.

I Stockholm Garnisons Brf nr 1 bor ni i en välskött förening. I föreningen finns det en gemensam relaxavdelning med bastu. Det finns också en övernattningslägenhet i föreningen, som är perfekt om ni har besök som vill stanna över natten.

För mer information, kontakta ansvarig mäklare Andreas Wahlgren.

Visa mer
Slutpris

3 700 000 kr

Ansvarig mäklare
Andreas Wahlgren

Andreas Wahlgren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.