Krysshammarvägen 30 Huvudsta
Huvudsta

Krysshammarvägen 30

Stor och ljus 3:a i trevligt läge med inglasad balkong!

Såld

Stor och ljus 3:a i trevligt läge med inglasad balkong!

Varmt välkomna till en fantastisk trevlig och välskött lägenhet som erbjuder en fin möjlighet till den som i samband med föreningens kommande stambyte funderar på att renovera. Här finner du en genomgående planlösning med stora fönsterpartier och väl tilltagna rum. Både vardagsrum, kök och sovrummen är verkligen rymliga. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr och har en trevlig, inglasad balkong i ett östligt läge med mycket sol. I dagsläget finner du ett stort badrum och en tvättstuga/grovkök som under stambytet skulle kunna renoveras till en extra WC eller om man vill bygga ut köket och med det öppna upp planlösningen en aning.

På populära Krysshammarvägen bor du mitt i Huvudsta med direkt närhet till både Huvudsta Centrum och Västra skogen med sina tunnelbanelinjer, i närområdet finner du även matbutiker, gym, caféer, restauranger och all önskvärd övrig närservice.

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.