Gustav III:s Boulevard 167 Frösunda
Frösunda

Gustav III:s Boulevard 167

En 4:a utöver det vanliga med två balkonger på 12:e våningen!

Såld

En 4:a utöver det vanliga med två balkonger på 12:e våningen!

Nu ges möjligheten att förvärva en av Frösundas mest fantastiska lägenheter. I ett helt fritt läge längst ner på gatan, på 12:e våningen erbjuds denna unika gavelbostad. Bostaden har stora fönsterpartier åt tre väderstreck och erbjuder två fantastiska balkonger.

Här erbjuds ett unikt boende med genomtänkt planlösning, öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum och ett fantastiskt ljusinsläpp genom bostadens stora fönsterpartier. Lägenheten har både en balkong där du kan njuta av kvällssolen och en inglasad balkong där morgonsolen gör sig påmind. En fantastisk familjelägenhet med såväl dubbla badrum som dubbla klädkammare, här ryms verkligen allt!

Bostaden disponeras över ett stort kök med plats för matgrupp om 6-8 personer, bra förvaring och goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen är en fullstor kyl & frys, diskmaskin, induktionshäll och ugn, mikrovågsugn. Två helkaklade badrum, ett större badrum med tvättmaskin- och torktumlare och dusch samt ett mindre badrum med dusch. Tre stora och välplanerade sovrum. Ett lättmöblerrat vardagsrum med social och öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och skänker ett härligt ljus som är perfekt för sociala sammankomster.

I närområde finner du all tänkbar service du kan önska dig. Bara en kort promenad till Pendeltåg och bussar som tar dig in mot City på under 10 minuter. Läget är också i närhet till mängder av utflyktsmål och grönområden. Inom gångavstånd nås bl.a. Brunnsviken för bad och äventyr på sommaren och skridskoåkning om vintern, Ulriksdals golfklubb, Hagaparken för picknick i det gröna eller ett besök på Fjärilshuset. Överjärva Gård är även det ett populärt utflyktsmål med bl.a. fårhage, marknader och olika aktiviteter. Inom kort står även Frösundas simhall klar som närmsta granne.

- En personlig favorit i området finner ni en kort promenad bort i Hagaparken. Ta en löprunda eller en kvällspromenad längst Brunnsviken och runt Hagaslottet. Väl värt ett besök!

Visa mer
Slutpris

6 995 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.