Såld lägenhet på Jungfrudansen 28 i Huvudsta
Huvudsta

Jungfrudansen 28

Välplanerad bostad med balkong med sjöutsikt. Lugnt och populärt område!

Såld

Välplanerad bostad med balkong med sjöutsikt. Lugnt och populärt område!

Varmt välkomna till denna fina 4rok med en underbar utsikt mot Mälaren. Här bor du i ett insynsfritt läge med stor inglasad balkong som med grönska och vatten precis utanför. Lägenheten präglas av stora och rymliga sällskapsytor. Sober färgskala och rikligt ljusinsläpp som flödar in genom lägenhetens samtliga rum. Fullutrustat kök med goda arbetsytor och förvaring bakom vita över-, och underskåp. Här finns även plats för matbord. Stort vardagsrum med plats för soffgrupp men även matplats för större sällskap, perfekt plats att samla vänner och familj för härliga middagar. Tre rymliga sovrum med plats för säng, garderober och övrigt möblemang. Gott om förvaring via klädkammare. Helkaklat badrum samt wc. Välkomnande hall med säkerhetsdörr, gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Fint parkettgolv är genomgående för hela lägenheten. Tillhörande källarförråd i porten. Även tvättstuga finns i porten.

Nedanför lägenheten nås strandpromenaden som tar dig till flera grönområden, fridfulla promenadstråk längs Mälaren, Pampas Marina, Huvudstabadet med simbassäng, klipp- och bryggbad vid Mälarens strand, häststall mm. Ett otroligt barnvänligt område med stora gräsytor, grillplats och bad i närheten. Även nära till 4h- gården där barn är varmt välkomna att besöka gårdens djur eller hjälpa till att ta hand om dem under en eftermiddag. Fortsätter du promenaden kommer du till Kungsholmen.
Låg avgift i mycket välskött och ekonomiskt stark förening.

Varmt välkomna hit!

Visa mer
Slutpris

5 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.