Johan Enbergs väg 28, 3tr Västra Skogen
Västra Skogen

Johan Enbergs väg 28, 3tr

Välplanerad och ljus 1:a med stor och solig inglasad balkong i fantastiskt läge mot grönska!

Såld

Välplanerad och ljus 1:a med stor och solig inglasad balkong i fantastiskt läge mot grönska!

AV SÄLJAREN ACCEPTERAT PRIS!

Varmt välkomna till denna fina och ljusa 1:a på populära Johan Enbergs väg. Här bor du med en genomgående planlösning och härligt ljusinsläpp, stor inglasad balkong med fantastisk utsikt samt renoverade ytskikt och superfint badrum.

Här bor man i ett lugnt och stadsnära område med närhet till allt! Det är mindre än ett stenkast till Västra Skogens T-bana där båda blå linjerna tar dig till Fridhemsplan på endast 4 minuter eller vidare till Centralen på 7 minuter. I området finns bl.a. Coop-butik, Pressbyrån, apotek, restauranger, helt nya padelbanor, bussar samt garage i parkeringshus eller boendeparkering på gatan.

Kort promenad ifrån fin natur vid Ulvsundasjön där du bl.a. hittar Pampas Marina, Huvudstabadet, Augustendals 4-H gård med djur och lekpark. Med knappt en kilometer till Kungsholmen och nästan lika kort till Vasastan är man via promenad eller cykel inne i stan på nolltid. Söker du närhet till både natur och stadens puls är detta den perfekta lägenheten för dig!

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Joakim Wihlbäck 070-812 22 44

Visa mer
Slutpris

2 355 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.