Näckrosvägen 43 Råsunda
Råsunda

Näckrosvägen 43

Kvadratsmart 1:a i perfekt läge med fransk balkong i västerläge och 50 m till T-bana!

Såld

Kvadratsmart 1:a i perfekt läge med fransk balkong i västerläge och 50 m till T-bana!

Varmt välkomna till denna ljusa och genomgående 1:a i ett av Råsundas absolut bästa lägen på omåttligt populära Näckrosvägen. Lägenheten disponeras över ett rymligt och lättmöblerat allrum med gott om plats för matbord, säng, soffa och övrigt möblemang. Charmigt orginalkök med möjlighet att öppna upp mot vardagsrum, stora fönsterpartier med eftermiddags/kvällssol och en fransk balkong som nås från allrummet. Du finner även ett helkaklat och stambytt badrum med mycket förvaring i både platsbyggda garderober i hallen samt dubbla förråd i källare och på vind.

Här bor ni i en trygg och stabil förening som äger marken och har en mycket god ekonomi. Lägesmässigt kan det knappast bli bättre! En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med sköna promenadstråk och natur. Välbesökta Mall of Scandinavia med intilliggande pendeltåg ligger också bara några minuter bort och är väl värt ett besök. Kommunikationer i form av buss och tunnelbana nås inom 5 minuter från Råsundavägen och närliggande Solna Centrum erbjuder förutom över 120 butiker och restauranger även tvärbana. Råsunda är ett omtyckt område med flertalet mysiga restauranger, caféer och butiker samt präglas av arkitektur från förra seklet.

För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Joakim Wihlbäck 0708122244

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare
Joakim Wihlbäck

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.