Såld lägenhet på Huvudstagatan 16 i Huvudsta
Huvudsta

Huvudstagatan 16

Välplanerad 2:a belägen på omtyckt adress!

Såld

Välplanerad 2:a belägen på omtyckt adress!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade bostad på Huvudstagatan 16!

I bostaden finner ni ett stort och luftigt vardagsrum där ni får plats med både större matgrupp samt soffa. Bostaden erbjuder ett stilsäkert renoverat kök från 2020 där den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl- och frys. Bostadens sovrum beläget mot föreningens innergård, här finns plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. I sovrummet finns även god plats för skrivbord. I bostaden finns gott om förvaring i form av klädkammare samt flertalet garderober. Stambytt och ljust badrum med dusch, golvvärme samt tvättmaskin. Som medlem i Brf Stenbrottet 1 har man tillgång till källarförråd samt ett stort vindsförråd.

På en attraktiv adress med närhet till såväl stadspuls, som natur och grönska. Kommunikationer, shopping, förskolor och skolor finns samtliga inom närområdet. Promenadavstånd till härliga Pampas Marina och promenadstråk som tar dig till Karlbergsslott, mysiga caféer på Rörstrandsgatan, grönska i härliga Haga Parken eller varför inte Mall of Scandinavia för shopping.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.