Såld lägenhet på Virebergsvägen 15 i Råsunda
Råsunda

Virebergsvägen 15

Välplanerad 1a med låg avgift och massvis med ljus i populära Vireberg!

Såld

Välplanerad 1a med låg avgift och massvis med ljus i populära Vireberg!

Varmt välkommen till denna perfekt planerade 1:a i optimalt läge.

Denna yteffektiva bostad präglas av en supertrevlig planlösning, fullutrustat kök med stor matplats, stambytt badrum med tvättmaskin och grym förvaring i stor klädkammare. Allrummet får ett härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet och är väldigt lättmöblerat med både säng, soffa och mediamöbel. Hallen bjuder på gott om förvaring i den stora klädkammaren och har avhängning på hatthylla.

Brf Balladen nr 4 bildades 2001 och består av 31 bostadsrätter och 2 lokaler. Bostadsrättsföreningen äger marken och har en mycket god ekonomi bl.a. en belåning/kvm på 6752kr och många av de stora renoveringarna gjorda, bla. fasad, stambyte, dränering, fönsterbyte, tak och säkerhetsdörrar. Kabel-tv och bredband 250mbit/s från Tele2 ingår i avgiften. Föreningens gemensamma ytor är ett cykelförråd samt barnvagnsrum på gatuplan, en renoverad tvättstuga i källaren med tre maskiner, två torkskåp och en torktumlare, gemensamhetslokal med pingisbord, gemensam takterrass, delvis under tak där det finns grillmöjlighet samt innergård med bänk, sandlåda och lekställning. Möjlighet finns att grilla i lekparken.

Här bor du med närhet till det bästa Solna kan erbjuda! Gångavstånd till såväl Sundbyberg som Solna C och Råsunda, Filmstaden med dess egna biograf, Mall of Scandinavia, Friends Arena. Solna Businesspark med ICA Maxi är endast några minuters promenad bort och du har också närhet till mycket goda kommunikationer med både bussar, tvärbana, och T-bana (Solna C, Näckrosen och Sundbyberg C) samt pendeltåg (Solna station, Sundbyberg C) på några minuters promenadavstånd. Med både T-bana och pendeltåg når du T-centralen på under 10 minuter. Cykelavstånd till både Vasastan, Kungsholmen och Bromma samt närhet fina grönområden och motionsspår vid Lötsjön/Råstasjön samt Haga- och Skytteholmsparken.

Varmt välkomna till ert nästa drömboende. Vid intresse kontakta ansvarig fastighetsmäklare Joakim Wihlbäck 0708122244 för mer information.

Visa mer
Slutpris

2 310 000 SEK

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allrum

Badrum

Kök

Hall

Planlösning