Såld lägenhet på Greta garbos väg 21C, 3tr i Gamla Filmstaden
Gamla Filmstaden

Greta garbos väg 21C, 3tr

Perfekt planerad 2,5:a högt upp i huset med väldisponerade kvm och balkong i soligt söderläge!

Såld

Perfekt planerad 2,5:a högt upp i huset med väldisponerade kvm och balkong i soligt söderläge!

Varmt välkommen till Greta Garbos Väg 21C i omåttligt populära Filmstaden, endast ett stenkast från T-bana, mataffär, biograf och natur. Lägenheten tar väl tillvara på varje kvadratmeter och har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Lättmöblerat vardagsrum med en trevlig matplats och gott om plats för stor soffa och övrigt mäblemang. Från vardagsrummet nås lägenhetens trevliga balkong i söderläge. Lägenheten disponeras idag med ett sovrum och ett utbyggt extra rum som idag används som ett sovrum. Stort badrum och hall med exceptionell förvaring i form av garderober med skjutdörrar.

- Solig balkong i rakt söderläge
- Insynsfritt
- Väldisponerade kvadratmeter med två sovrum
- Gym i huset
- Exceptionell förvaring i lägenheten
- Stort förråd i källaren med extra takhöjd
- Garage i föreningen nås via hiss i samma trapphus
- Matbutik och kommunikationer i direkt närhet

Gamla filmstaden är ett av Solnas mest populära områden. Här bor ni i en lummig stadsdel med anor från förr. Ni befinner er på svensk filmhistorisk mark då man här under åren 1919-1970 spelade in 440 SF filmer och var under den tiden världens modernaste filmstudio. Längs smala gator byggs husen i hela kvarter, med en sida öppen mot de grönskande gårdarna och gatorna är döpta efter stora skådespelare och regissörer. Gamla Filmstaden är ett levande område både på dagtid och kvällstid. Bostäder blandas med arbetsplatser, gammalt med nytt. Här finns biograf, restauranger, affärer, kaféer med mera. Gör gärna ett besök hos Regissörsvillan ett stenkast från bostaden, som med en rekommendation i White guide serverar högklassig mat och har en mycket välbesökt uteservering sommartid.

Ni bor även intill motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön där även vacker natur och rikt djurliv kan upplevas. Här finns gröna ängar perfekta för lek, solning och grillning. Råsunda erbjuder också ett brett utbud av restauranger, caféer, frisörer, butiker och mataffärer.

För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Joakim Wihlbäck 0708122244

Visa mer
Slutpris

4 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.