Ankdammsgatan 2 Solna C Skytteholm
Solna C Skytteholm

Ankdammsgatan 2

Rymlig 4:a med stor uteplats!

Såld

Rymlig 4:a med stor uteplats!

Varmt välkomna till en välplanerad och hemtrevlig 4rok med grönskan precis utanför. Fönster i två väderstreck som låter ljuset flöda in genom hela bostaden. I det sociala köket har ni bra arbetsytor på fin stenskiva och god förvaring bakom vita över-, och underskåp. Här finns plats för matbord för 8-12 personer, den perfekta platsen att samla familj och vänner för härliga middagar. Från köket nås stor uteplats som kan möbleras med både soffgrupp och bord. Lägenhetens tre sovrum är av den större storleken och rymmer dubbelsäng, garderober och övrigt möblemang. Två separata badrum stambytta (2021), den ena med härlig duschhörna, tvättmaskin med bänk och skåp ovan, den andra med wc och handfat. Rymlig hall med exceptionell förvaring via garderobsvägg och klädkammare. Lägenheten håller genomgående hög standard med parkettgolv, fräscha ytskikt och erbjuder ett mycket trivsamt boende. Tack vare det underbara läget genomsyras av en magisk känsla med grönskan utanför! Till lägenheten hör ett förråd.
Här bor du i en ekonomiskt välskött förening, trevlig innergård med grillmöjlighet och sittplatser.

Bostadens läge är perfekt precis vid Skytteholmsparken! Kommunikationerna är optimala, utanför porten har du bussar som tar dig till b.la Sundbyberg C. Vill du ta dig in till stan så är du där på ca 15 minuter med cykel. Med en kort promenad på cirka 10 minuter tar du dig både till Solna C där du har bussar, tunnelbana och tvärbana. Pendeltåg finns också i närheten. Solna C erbjuder även 120 butiker och restauranger såsom apoteket, ICA, Kicks, Systembolaget med flera. Närheten även till Westfield Mall of Scandinavian.

-En personlig favorit i området är en kort promenad till supertrevliga Skytteholmsparken som ligger på kort avstånd från bostaden. Här finns perfekta promenadstråk för den som gillar natur. Parken utnyttjas dessutom även av soldyrkare och för sport och picknick. Även Bullens Bageri och Konditori med nybakta bröd och bakverk.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

5 715 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.