Nybodagatan 16 Skytteholm
Skytteholm

Nybodagatan 16

Fritt gavelläge mot Skytteholmsparken!

Såld

Fritt gavelläge mot Skytteholmsparken!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!

Välkomna till denna unika bostad belägen intill Skytteholmsparken. Lägenheten disponeras över 5 rok samt matsalsdel och möjlighet finns att göra om till en 6:a. Här finner Ni generösa sällskapsytor, öppen spis, fönster i tre väderstreck, flera avskilda sovrum, två badrum samt balkong i västerläge. Förening med god ekonomi och låga avgifter.

Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område med mycket goda kommunikationer och Skytteholmsparken som granne. Med en kort promenad på cirka 5 minuter tar du dig till Solna Centrum där du har tunnelbana (9 minuter till T-Centalen), bussar och tvärbana samt all tänkbar närservice med matbutiker och handel. Utanför porten går flera busslinjer som tar dig till b.la pendeltåg, Sundbyberg Centrum, Bromma och Danderyd. På mycket praktiskt avstånd ligger även Ica Maxi Solna. Längre ned på Ankdammsgatan finner du även populära Bullens bageri och konditori. På trevligt promenadavstånd ligger dessutom Pampas Marina och Karlbergs Slott och du tar dig enkelt in till city längs med fina promenad- och cykelvägar.

Kontakta mäklare Ebba Henriksson på 0708-93 29 12 för mer information!

Visa mer
Slutpris

9 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.