Såld lägenhet på Signe Tillischgatan 7 i Frösunda
Frösunda

Signe Tillischgatan 7

Möjlig minitvåa på 42 kvm på populära Signe Tillischgatan!

Såld

Möjlig minitvåa på 42 kvm på populära Signe Tillischgatan!

- Frösundas trevligaste gata
- Solig Balkong
- Källarförråd
- Lugn och trivsamt område
- Bra förening med god ekonomi!
- Närhet till Mall of Scandinavia
- Utmärkta kommunikationer
- Närhet till vackra Brunnsviken och Hagaparken!

Varmt välkommen till denna välplanerade 1:a om 42 kvm i populära Frösunda. Fantastisk lägenhet med balkong i fritt läge mot parken. Stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp genom hela lägenheten. Bra förening med god ekonomi!

I närområde finner du all tänkbar service du kan önska dig. Bara en kort promenad till Pendeltåg och bussar som tar dig in mot City på under 10 minuter. Läget är också i närhet till mängder av utflyktsmål och grönområden. Inom gångavstånd nås bl.a. Brunnsviken för bad och äventyr på sommaren och skridskoåkning om vintern, Ulriksdals golfklubb, Hagaparken för picknick i det gröna eller ett besök på Fjärilshuset. Överjärva Gård är även det ett populärt utflyktsmål med bl.a. fårhage, marknader och olika aktiviteter. Inom kort står även Frösundas simhall klar som närmsta granne.

- En personlig favorit i området finner ni en kort promenad bort i Hagaparken. Ta en löprunda eller en kvällspromenad längst Brunnsviken och runt Hagaslottet. Väl värt ett besök!

Visa mer
Slutpris

2 820 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.