Näckrosvägen 9, 6 tr Näckrosen
Näckrosen

Näckrosvägen 9, 6 tr

Enastående 2:a belägen högst upp i huset

Såld

Enastående 2:a belägen högst upp i huset

Varmt välkomna till denna fanstatiska lägenhet belägen högst upp i huset på omtyckta Näckrosvägen. Här bor ni i en lägenhet som fullständigt badar i ljus från morgon till kväll. Bostaden disponeras öven en välkomnade entré, fullutrustat kök i öppen- och social planlösning mot matplats och vardagsrum, rymligt vardagsrum med utgång till balkong i rakt söderläge samt ett modernt och smakfullt badrum med alla tänkbara bekvämligheter.

- Rikligt ljusinsläpp från tre väderstreck
- Milsvid vy
- Stor balkong i söderläge
- Genomgående fiskbensparkett
- Modernt badrum med golvvärme och tvättmaskin
- Möjligt 3:a
- Platsbyggdförvaring
- Högst upp i huset
- Omtyckt BRF med låg belåningsgrad
- Gemensam takterrass med oslagbar vy

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett vindsförråd samt en matkällare. Finns även extraförråd att hyra.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan är placerad i huset.

FÖRENINGENS GEMENSAMMA UTRYMMEN/LOKALER
Cykelförrådet är placerat i källaren. I källaren finns även plats för barnvagnar. I föreningen finns en föreningslokal belägen på Näckrosvägen 26 som går att hyra. Lokalen rymmer ca 30 personer. Där finns också sängar som möjliggör övernattning.
Snickarverkstad finns i föreningen som kan användas av medlemmarna.

KOMMUNIKATIONER
T-bana Näckrosen finns inom kort promenadavstånd. Från Råsundavägen går även flertalet bussar exempelvis 515 mot Odenplan och Sundbyberg via både Solna pendeltågstation och Sundbyberg pendeltågstation. Det går snabbt att komma ut på E4 och E18 med bil.

OMRÅDET
Näckrosvägen är en av Solnas mest populära adresser och tillhör en omtalad och omtyckt förening. Här bor ni på en lugn gata med mycket kort avstånd till service och nöjen. Ni bor också invid motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön med vacker natur och rikt djurliv. Här finns gröna ängar perfekta för lek, solning och grillning. Råsunda erbjuder ett brett utbud av restauranger, caféer, frisörer, butiker och mataffärer.

Visa mer
Slutpris

4 675 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Wahlgren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.