Fogdevreten 4 Karolinska
Karolinska

Fogdevreten 4

Finaste 1:an på Fogdevreten ett stenkast från Vasastan!

Såld

Finaste 1:an på Fogdevreten ett stenkast från Vasastan!

Kommande försäljning!

Avgiftsfritt mellan juli-december!

Välkommen till denna otroligt fina och kvadratsmarta bostad i ett expansivt och eftertraktat område!
Här bor Ni granne med Vasastan och har kommunikationer runt husknuten. Bostaden har under 2022 genomgått en stor renovering. Här erbjuds ett smakfullt och modernt kök i vacker grågrön kulör. Köket är fullt utrustat med häll, spis, diskmaskin samt stor kyl-och frys. Genomgående i bostaden ligger ett fint ekparkett och väggarna är målade i sober kulör. Stort och luftigt allrum där det här finns plats för såväl soffgrupp med tillhörande möblemang, matplats och sovplats. Bostaden har precis fått nya fina och ljudisolerade fönster.
Under året kommer föreningen att genomföra ett stambyte i bostadens badrum. Detta innebär att du som köpare har möjlighet att sätta din egen prägel på badrummet. Och inom kort få ett nytt badrum med golvvärme! Stambyte för denna bostad planeras att påbörjas i början av augusti.

Här bor du i en stabil förening med mycket god ekonomi och stora tillgångar. Här har du tillgång till det nyrenoverade relaxrummet med bastu och gym. På innergården finns grillplats och en härlig pergola. Goda kommunikationer med buss och den planerade gula linjens tunnelbana Hagastaden med cirka 10 minuters promenad bort.

Kontakta mäklare Ebba Henriksson på 0708-93 29 12 för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 550 000 kr

Ansvarig mäklare
Ebba Henriksson

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.