Jonstorpsvägen 10 Huvudsta
Huvudsta

Jonstorpsvägen 10

Nyrenoverad bostad med stor balkong i soligt läge!

Såld

Nyrenoverad bostad med stor balkong i soligt läge!

Nu kan jag äntligen presentera denna topprenoverade bostad med en stor balkong i soligt läge. Bostaden genomgick under 2021 en totalrenovering! Välkomnande hall med flertalet garderober samt plats för hatthylla. På golvet ligger ett ljust parkettgolv genomgående i hela lägenheten och väggarna går i grå kulör. Vardagsrum och kök är naturligt sammankopplade. I detta rum får Ni ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Genom vardagsrummet når du dessutom lägenhetens balkong där du får njuta av den härliga eftermiddagssolen. Här finns plats för såväl matgrupp som loungemöblemang. I vardagsrummet finns plats för soffa och matplats. Modernt och stilrent kök med gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av häll, spis, diskmaskin samt kyl- och frys. Lyxigt och helkaklat badrum! Fastigheten och badrummet stambyttes under 2012 och efter det har badrummet genomgått en totalrenovering under 2021. Väggar och golv går i vitt med badrumsinredning i svarta detaljer. Takdusch, vägghängd toalett, kommod, golvvärme och bra förvaring. Vidare finner ni bostadens sovrum där ni får plats med större säng. I sovrummet finner ni även gott om förvaring.

Mysigt och lummigt läge nära vatten, natur och goda kommunikationer. Längs Ulvsundasjön kan du promenera in till stan via Pampas Marina och Karlberg. Huvudsta C och Solna C har du inom bekvämt avstånd från bostaden där all tänkbar service och kommunikationer finns. Här bor ni i en bra och solid förening. Föreningen har genomgått flertalet större renoveringar men har fortsatt en stabil kassa.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

2 740 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.