Västra vägen 1C Rudviken
Rudviken

Västra vägen 1C

Fin 2a med balkong i sydväst och renoverat kök och badrum

Såld

Fin 2a med balkong i sydväst och renoverat kök och badrum

Rymliga och charmig 2:a högt upp i huset på Västra Vägen 1C.
Här erbjuds en ljus bostad med en härlig balkong i bästa sydvästläge. Tack vare de stora fönsterpartierna låter ljuset flöda in genom lägenhetens samtliga rum och grönskan utanför skapar extra känsla av rymd. Planlösningen är optimalt planerad med en hall med gott om plats för förvaring som ni slipper trängas i. Vidare in i vardagsrummet erbjuds här en stor, social och lättmöblerad yta med utsikt mot grönskan. Fint kök som erbjuder goda arbetsytor, all mekanisk utrustning du behöver samt exceptionellt med förvaring i de många över- och underskåp. Sovrummet är av den större storleken och rymmer såväl en dubbelsäng som övrigt möblemang. Fint helkaklat badrum som stambyttes 2021.

Området Rudviken i centrala Solna erbjuder ett utmärkt läge för att bo och trivas mycket bra oavsett var i livet man befinner sig, gammal som ung, med närhet till Solna C, kommunikationer och naturen. Trots sitt lugna läge är det cirka 5 minuters promenad till Solna Centrum med ett stort utbud av serviceinrättningar, butiker och restauranger och flertalet kommunikationer såsom tunnelbana, bussar och tvärbana. I närliggande Arenastaden vid Solna Station ligger Nordens största köpcentrum - Westfield Mall of Scandinavia. Här hittar du även Europas modernaste arena för fotboll och andra populära evenemang nämligen Friends Arena.

Visa mer
Slutpris

3 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Josefin Ruthman Lloyd

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.