Backvägen 5, 5tr Råsunda
Råsunda

Backvägen 5, 5tr

Välplanerad och ljus möjlig mini 2:a, högt upp i huset med låg avgift!

Såld

Välplanerad och ljus möjlig mini 2:a, högt upp i huset med låg avgift!

Varmt välkomna till denna fantastiska 1,5:a, möjliga mini 2:a som tickar alla boxar! Superläge med nära både till Råstasjön, Mall of Scandinavia och Råsunda med alla dess restauranger och närservice, dessutom insynsskyddat och högt läge i huset. Förvaring finns i mängder med dubbla förråd ett på vinden och ett i källaren samt inbyggda garderober i hall och rymligt kök. Här bor du med låg avgift i en trevlig lägenhet med bra ljusinsläpp, helkaklat och stilrent badrum med plats för tvättmaskin, praktisk sovalkov som idag möbleras med 140 säng och garderober. Genomgående ljusa ytskikt med ett nylagt vitlaserat ekgolv samt kolmårdsmarmor i orginal i hallen.

Här bor du i direkt anslutning till motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön där även vacker natur och rikt djurliv kan upplevas. Här finns gröna ängar perfekta för lek, solning och grillning. Råsunda erbjuder också ett brett utbud av kommunikationer i form av buss, tunnelbana och pendeltåg men även Mall of Scandinavia, restauranger, caféer, frisörer, butiker och mataffärer.

Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

2 875 000 kr

Ansvarig mäklare
Joakim Wihlbäck

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.