Rosstigen 7 Råsunda
Råsunda

Rosstigen 7

Mini 2:a med disk- och tvättmaskin & väldisponerade kvadratmeter i perfekt läge!

Såld

Mini 2:a med disk- och tvättmaskin & väldisponerade kvadratmeter i perfekt läge!

Varmt välkommen till en av Råsundas bästa lägen! Lägenheten erbjuder en fantastisk planlösning med separat sovrum, högt i tak, fullutrustat kök med diskmaskin, stilrent badrum med tvättmaskin och ett allrum med plats för både soffgrupp och matplats. Tack vare det stora fönsterpartiet mot grönska får lägenheten trevligt ljus. Gångavstånd till tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar. Solna C med all tänkbar närservice finns just runt husknuten och under 10 minuter gång till Mall of Scandinavia.

Föreningen grundades 2002, äger marken och består av 20 bostadsrätter. Gemensamhetsutrymmen såsom cykelrum, tvättstuga och trädgård med gemensam grill får utnyttjas av de boende. Ekonomin är välskött och många av de stora renoveringarna såsom stambyte och fasad- och takrenoveringar är gjorda och sedan förra året ingår bredband om 1000/1000mbit/s fiber från Bahnhof i avgiften.

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse! Joakim Wihlbäck 0708122244

Visa mer
Slutpris

2 835 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.