Såld lägenhet på Greta Garbos väg 21B i Gamla Filmstaden
Gamla Filmstaden

Greta Garbos väg 21B

Ljus och öppen 3:a med obeskrivligt bra planlösning i hjärtat av Filmstaden!

Såld

Ljus och öppen 3:a med obeskrivligt bra planlösning i hjärtat av Filmstaden!

Äntligen presenteras denna välplanerade 3:a på Greta Garbos Väg 21B. Lägenheten har en helt fantastisk öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skänks ett fint ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och dubbeldörrarna ut mot balkongen. Master Bedroom är väl tilltaget och rymmer förutom en dubbelsäng även övrig förvaringsmöbel utöver de platsbyggda skjutdörrsgarderoberna. Det andra sovrummet ligger i lägenhetens andra ände och är också det stort och rymligt. Badrummet håller en mycket hög standard och rymmer tvättmaskin och torktumlare utöver badkar, toalett och WC och har mycket bra förvaring. Genomgående håller lägenheten en hög standard och erbjuder väldigt mycket förvaring i de flera skjutdörrsgarderoberna. Detta är ett boende att trivas i och ni är varmt välkomna på visning!

Brf HSB Röda Kvarn i Solna ingår i HSB, bildades 2005 och är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Den består av 69 lägenheter fördelade på två trapphus. Fastigheten har två uthyrningslokaler som för närvarande hyrs av Meloray Barbershop & Salon och Puls & Träning. Bredband levereras från Telenor i hastigheten 250/250. Till lägenheten hör ett källarförråd och övriga gemensamma utrymmen som går att nyttja är tvättstuga, grovsoprum samt cykel- barnvagns- och rullstolsrum. För parkering disponerar föreningen 28 garageplatser i Röda Kvarns garage för en avgift om 800kr/månad. Annars råder Filmstadens egna boendeparkering för 700kr/kvartal.

Visa mer
Slutpris

5 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.