Södra Långgatan 35B Råsunda Vasalund
Råsunda Vasalund

Södra Långgatan 35B

Fantastisk gavellägenhet med solig balkong!

Såld

Fantastisk gavellägenhet med solig balkong!

Välkomna till denna oslipade diamant i eftertraktade Vasalund/Råsunda.
Här bor du i en lägenhet med stor potential bland vackra detaljer såsom stengolv i hall, fönsterpartier i tre väderstreck och högt i tak samt låg avgift i välskött förening. Denna 2:a om 49kvm har alla rätt, här bor ni högst upp i huset med optimal planlösning och balkong i bästa läge!
Bostadens rum är rymliga och här har du gott om förvaring, badrummet är utrustad med tork och tvättmaskin. Utgången till balkongen är smart placerad i vardagsrummet och där kan ni lyxigt avnjuta morgonkaffet ostört i solen.

Till bostaden hör ett stort vindsförråd och i källaren bara några trappor ner finner du den gemensamma tvättstugan som är utrustad med två stora tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare och mangel. Cykelrum för den som cyklar finns också tillgängligt bekvämt i huset.

Utanför portarna är du omfamnad av grönska och småstadskänsla och bara en promenad bort har du Mall of Scandinavia, stråket och all kommunikation du kan önska dig.

Missa inte chansen till denna välplanerade gavellägenhet högst upp i huset!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson för mer information 070-6129588.

Visa mer
Slutpris

3 450 000 kr

Ansvarig mäklare
Erika Eriksson

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.