Galoppvägen 14, 8tr Ulriksdal
Ulriksdal

Galoppvägen 14, 8tr

Välplanerad 3:a i hörnläge och dubbla balkonger!

Såld

Välplanerad 3:a i hörnläge och dubbla balkonger!

Varmt välkommen till Galoppvägen 14, perfekt beläget med endast ett stenkast från Ulriksdals slottspark, Hagaparken, pendeltåg och bussar. Strategiskt placerat i "Nya Ulriksdal" mellan Frösunda och Ulriksdal har du närhet till allt, padelbanor utanför dörren, Mall of Scandinavia på kort promenad samt mataffär, restauranger och natur.

Lägenhetens optimala planlösning i ett ljust hörnläge ger det bästa av kvadratmetrarna, rymliga sociala ytor samt ett riktigt, fullutrustat kök med integrerade vitvarot. Här finner du även ett fräscht badrum med både dusch och goda tvättmöjligheter i lägenheten i form av kombimaskin. Det lättmöblerade vardagsrummet rymmer såväl soffgrupp som matbord och har öppen planlösning mot köket samt utgång till lägenhetens ena balkong. Sovrummen är rymliga där det större av de har egen balkong mot innergård.

Till lägenheten hör även ett rymligt förråd om ca 3kvm och i föreningen finns gemensam takterrass samt parkering i garage.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 425 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.