Såld lägenhet på Olof Af Acrels Väg 2 i Karolinska
Karolinska

Olof Af Acrels Väg 2

Nyrenoverad bostad med Vasastan som närmsta granne!

Såld

Nyrenoverad bostad med Vasastan som närmsta granne!

I eftertraktat område med Vasastan som närmsta granne hittar ni denna vackra och nyrenoverade bostad. I bostaden möts ni av ett fantastiskt ljus tack vare de stora fönsterpartierna, den ljusa interiören och det fria läget. Bostadens stora allrum inrymmer både plats för soffgrupp och tillhörande möblemang samt säng. De stora fönsterpartier ger rummet ett magiskt ljusinsläpp. Bostadens välutrustade och nyrenoverade kök präglas av smakfulla materialval i form av ljusa köksluckor tillsammans med ett stilsäkert val av bänkskiva i trä som tillsammans skapar en trivsam atmosfär. Köket är fullutrustat med spishäll, fläkt, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl/- och frys. I köket får plats med en större matgrupp. Helkakalt badrum utrustat med badkar, handfat, spegelskåp och WC.

Olof Af Acrels väg ligger endast ett stenkast från Karolinska och med gångavstånd in till Vasastan/Torsplan samt vackra Hagaparken. I närheten finns goda kommunikationer samt service. Vid Torsplan finner ni matbutik, caféer, restauranger och gym. På några minuter når ni även Solna Centrum med all tänkbar service. Ett expansivt område där Hagastaden växer fram och där Solna och innerstan växer ihop. Här kommer också inom några år den nya gula tunnelbanelinjen stå färdig. Ett unikt tillfälle för dig som vill bo naturnära med samtidigt känna storstadspulsen! Här bor ni i en bra och stabil förening.

Kontakta ansvarig mäklare Ebba Henriksson 0708-932912 för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 850 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Allrum

Allrum

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Allrum

Allrum

Allrum

Badrum

Hall

Hall

Fasad

Fasad

Planritning