Lundagatan 2B Västra Skogen, Ingenting
Västra Skogen, Ingenting

Lundagatan 2B

Välkommen till en ytterst sällsynt bostad i bästa läge med balkong om ca 14 m²!

Såld

Välkommen till en ytterst sällsynt bostad i bästa läge med balkong om ca 14 m²!

Lägenheten disponeras över en öppen och social planlösning med stora fönsterpartier i insynsskyddat läge.
Redan genom första klivet in i bostaden slås du av det rikliga ljusinsläppet och öppna planlösningen. Du når omgående ett välplanerat vardagsrum som ligger i anslutning till köket. Vardagsrummet kan med enkelhet möbleras efter önskemål och det stilrena köket gör detta till en perfekt yta för sociala sammanhang. Från vardagsrummet når du även den magiska balkongen som är hjärtat i bostaden. Den ca 14 m² stora balkongen kan möbleras med matplats för större sällskap och lounge-del här finns också plats för grillen. Vidare i bostaden erbjuds ett stort och fräscht badrum med lyxigt bubbelbadkar och tvättmöjligheter och ett sovrum i lugnt läge. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter både i lägenheten samt med de två tillhörande förråden.

På en attraktiv adress med närhet till såväl stadspuls, som natur och grönska. Kommunikationer, shopping, förskolor och skolor finns samtliga inom närområdet. Promenadavstånd till härliga Pampas Marina och promenadstråk som tar dig till Karlbergsslott, mysiga caféer på Rörstrandsgatan, grönska i härliga Haga Parken eller varför inte Mall of Scandinavium för shopping.

Ett läge och en bostad för dig att längta hem till!

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 050 000 kr

Ansvarig mäklare
Ebba Henriksson

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.