Charlottenburgsvägen 13 Råsunda
Råsunda

Charlottenburgsvägen 13

Optimalt planerad 5:a med exklusiv interiör och modern bekvämlighet!

Såld

Optimalt planerad 5:a med exklusiv interiör och modern bekvämlighet!

Sällan till salu!

Fantastisk 5:a i omåttligt populära Råsunda 101. I denna optimalt planerade lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum finner du en väldigt hög standard på alla materialval och stora ytor och ljus. Genomgående 2-stav ekparkett i hela lägenheten, välplacerade sovrum mot lugn gata, gott om förvaring, två badrum där ena möbleras med badkar och det andra med dusch och fina tvättmöjligheter. Modernt, grått kök från Ballingslöv med integrerade vitvaror från Siemens i rostfritt utförande. Köket är påkostat med en ljus bänkskiva i kompositsten som även pryder väggen upp till överskåpen.

I Brf Råsunda 101 bor du i anrika gamla kvarter fast med modern bekvämlighet. Du finner garage i huset som du når med hissen ner, övernattningslägenhet och en stor gemensam takterass med fantastiska vyer över Solna samt en gemensamhetslokal med kök att hyra. Till lägenheten hör även ett stort källarförråd om ca 6kvm.

I Råsunda bor du i ett fantastiskt läge med närhet till allt! Stråket med dess restauranger, bageri, närservice, olika gym, naturområden längs med Råstasjön och Lötsjön samt shopping i både Solna centrum och Mall of Scandinavia. Utanför dörren går buss 515 som tar dig till Odenplan på nolltid, du har även tunnelbana, tvärbana samt pendeltåg i närheten av bostaden.

Kontakta mäklare Joakim Wihlbäck vid intresse/mer information 0708122244

Visa mer
Slutpris

8 610 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.