Bollgatan 2A Råsunda
Råsunda

Bollgatan 2A

Perfekt 1,5:a i Råsunda med generös balkong!

Såld

Perfekt 1,5:a i Råsunda med generös balkong!

Välkommen till Bollgatan 2A!
I hjärtat av Råsunda finner du denna charmiga 1:5a med närhet till allt. Här bor du som spindeln i nätet med promenad avstånd till härliga stråket och all kommunikation du kan tänka dig.
Lägenheten är exklusiv med fina tillval och suveränt planerad. Den har kvadratsmart och har genomgående fräscha ytskikt från 2017.
I hallen har du gott om förvaring och till höger från hallen når du lägenhetens moderna badrum som är utrustat med kombimaskin för extra komfort.
I denna bostad har du en praktisk alkov som en del har delat av för att få en separat sovrumsdel.
Vardagsrummet är stort med öppen planlösning till köket som skapar en härlig sällskapsatmosfär! Här bjuder man gärna in vänner för trevligt umgänge.
Köket är inte bara fantastiskt vackert utan det bjuder också på goda förvaringsmöjligheter med gott om skåp. Det här köket är till för att användas för här har du arbetsytor att arbeta med och allt för maximal komfort såsom kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn i skåp, spishäll med underbyggnadsugn och allt du kan tänkas behöva.
Lägenheten har generösa fönster som ger ljuvligt ljusinsläpp och en härlig balkong där du kan avnjuta morgonkaffet i solen med utsikt över lugna innergården.

Missa inte chansen att få bo med det lilla extra på en adress som du kommer älska att kalla hemma!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Erika Eriksson 070-6129588 för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 825 000 kr

Ansvarig mäklare

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.