Älvdalsvägen 165 Hässelby Norra Villastad
Hässelby Norra Villastad

Älvdalsvägen 165

Fantastiskt boende i soligt läge i ett naturnära och familjärt område!

Såld

Fantastiskt boende i soligt läge i ett naturnära och familjärt område!

Högt beläget på lugn återvändsgata finner du detta härliga radhus om en totalarea på 126kvm. Ett bekvämt boende för familjen fördelat på två plan och erbjuder generösa sällskapsutrymmen och härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. På övre plan finns praktiskt kök och matplats som ligger i anslutning till ett väldisponerat vardagsrum med plats för soffgrupp. Härifrån nås den underbara balkongen i ett soligt och ostört läge med utsikt över takåsarna. På detta plan finner vi även sovrum, helkaklat badrum md dusch samt tvättstuga. På nedre plan finns 2 sovrum, stort tv-rum, badrum med badkar, klädkammare samt mysig och grönskande uteplats i söderläge. Perfekt plats för grillning samt umgänge med familj och vänner.
På framsidan av huset finns plats för loungemöbler samt ett praktiskt och rymligt förråd. Garageplats ingår.

Läget är perfekt och här erbjuds ett lugnt och barnvänligt boende.
I närheten har du fina promenadstråk och strandpromenader vid Riddersviks Gård och Lövsta Kyrkhamn med strövområden till Gåseborg med fin utsikt över Mälaren. Tempeludden i närheten erbjuder traditionellt valborgs- och midsommarfirande. Vintertid finns det även möjlighet till längdskidåkning. Närhet till Hässelby GK (9 hål) och Viksjö GK (18 hål).

Sommartid har du badplatser nära tillhands vid både Riddersvik och Lövstabadet som vintertid används till långfärdsskridskoåkning vid Lambarfjärden. Det finns även ett flertal båtklubbar i närheten.

I närområdet finns Åkermyntans Centrum med både ICA Kvantum och Lidl, apotek, biblioteket, garnbutik, nagelsalong, godisaffär, flera restauranger, Puls & Träning, skrädderi, frisörsalonger, Lek & Spel, Vårdcentral, Konditori & Café liksom Plantagen blomsteraffär.

Varmt välkommen till Älvdalsvägen 165!

Visa mer
Slutpris

4 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Josefin Ruthman Lloyd

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.