Anders Lundströms gata 9 Frösunda
Frösunda

Anders Lundströms gata 9

Kommande

- Frösundas trevligaste gata
- Balkong
- Källarförråd
- Lugn och trivsamt område
- Bra förening med god ekonomi!
- Närhet till Mall of Scandinavia
- Utmärkta kommunikationer
- Närhet till vackra Brunnsviken och Hagaparken!

Varmt välkommen till denna välplanerade 1,5:a om 42 kvm i populära Frösunda. Fantastisk lägenhet med balkong i fritt läge mot lugn gata. Stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp genom hela lägenheten. Bra förening med god ekonomi!

I närområde finner du all tänkbar service du kan önska dig. Bara en kort promenad till Pendeltåg och bussar som tar dig in mot City på under 10 minuter. Läget är också i närhet till mängder av utflyktsmål och grönområden. Inom gångavstånd nås bl.a. Brunnsviken för bad och äventyr på sommaren och skridskoåkning om vintern, Ulriksdals golfklubb, Hagaparken för picknick i det gröna eller ett besök på Fjärilshuset. Överjärva Gård är även det ett populärt utflyktsmål med bl.a. fårhage, marknader och olika aktiviteter. Inom kort står även Frösundas simhall klar som närmsta granne.

- En personlig favorit i området finner ni en kort promenad bort i Hagaparken. Ta en löprunda eller en kvällspromenad längst Brunnsviken och runt Hagaslottet. Väl värt ett besök!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 2 495 000 kr
  • Boarea: 42 kvm förvaltarens information
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 2, hiss finns
  • Avgift: 2 464 kr Inkl VA, Värme, bredband (250 Mb/s) samt TV (kanalpaket Medium) från Tele2
  • Förening: Brf Signalen 1
  • Byggnadsår: 2005
  • Område: Frösunda, Solna
Utgångspris

2 495 000 kr

Visningar

29 Jun 17:30 - 18:00
Förhandsvisning! OBS Anmälan krävs!
Håll dig uppdaterad
3 Jul 12:00 - 12:30
Varmt välkomna!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Jessica Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Anders Lundströms gata 9

Balkong

Visa mer

Vardagsrum

Visa mer

Kök

Visa mer

Sovalkov

Visa mer

Badrum

Visa mer

Hall

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 464 kr, Inkl VA, Värme, bredband (250 Mb/s) samt TV (kanalpaket Medium) från Tele2
Antal rum
1 rum + Kök
Boarea
42 m² förvaltarens information
Våning
2, hiss finns
Andel i förening
0,6642 %

Föreningen

Namn
Brf Signalen 1
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
90 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja, med om minsta ägarandel om 10%
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 90 lägenheter fördelade på fyra huskroppar. Föreningen består av fyra huskroppar som ligger utmed Anders Lundströms gata. Mellan husen finns gräsytor med mindre lekplatser utrustade med sandlådor, gungattiraljer och rutschkana. Mellan husen finns även bänkar. Husen och till föreningen tillhörande garage byggdes av NCC och inflyttning skedde mellan januari och april 2005.

Föreningen tar i dagsläget inte ut överlåtelse- eller pantsättningsavgifter.

Besök gärna föreningens hemsida: www.signalen1.se
Information om månadsavgiften
Inkl VA, Värme, bredband (250 Mb/s) samt TV (kanalpaket Medium) från Tele2
FÖRENINGENS EKONOMI
I dagsläget finns inga beslut beträffande en avgiftsförändring (2022-06-14)
Tv och Bredband
Tele2 levererar digital-TV till föreningen. Kanalpaket Medium 8 Favoriter (och Tele2 Play) ingår i månadsavgiften för bostadsrätterna.

Föreningen har installerat bredband i alla lägenheter (250 Mb/s) med Ownit Bredband. Kostnaden inkluderas i den ordinarie månadsavgiften. Högre hastighet på bredbandet går att få mot avgift.
Gemensamma utrymmen
2 tvättstugor
4 cykelrum
2 utrymmen för barnvagnsförvaring
1 övernattningslokal vilken går att hyra av föreningsmedlemmarna
Parkering
Föreningen har ett garage med 47 platser samt en parkering med 50 öppna parkeringsplatser. Kötid för p-plats/garageplats är 1-2 år.

I övrigt råder boendeparkering i området. Avgift 1000 kr/kvartal alternativt 400 kr/månad. För mer information vänligen besök www.solna.se.
Övrigt
Soprum finns i varje hus och hanteras regelbundet både vad avser hushållsavfall, pappersåtervinning och annan källsortering som till exempel vitt glas, färgat glas, plast, metall, papp och batterier.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Träfasaden på översta våningsplanen målades om 2016.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2005
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
2 495 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,461%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2019-05-02
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
105 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Frösunda är en ny stadsdel som fortsätter att expandera och har kommit att bli ett av de mest eftertraktade områdena i Solna och Stockholm. En liten gemytlig och modern småstad precis invid tullarna. Här finns flertalet bostäder, affärer, restauranger, frisörer, butiker och kontorslokaler. Här finns också nybyggda skolor och förskolor som blivit mycket populära. I området finns det gott om lekparker på innergårdar samt klätterställningar, pulkbackar och vattenlek i allmänna parker. Frösunda är ett mycket barnvänligt område.

Lägenheten ligger också i ett underbart läge med närhet till mängder av utflyktsmål och grönområden. Inom gångavstånd nås bl.a. Brunnsviken för bad och äventyr på sommaren och skridskoåkning om vintern, Ulriksdals golfklubb, Hagaparken för picknick i det gröna eller ett besök på Fjärilshuset. Överjärva Gård är även det ett populärt utflyktsmål med bl.a. fårhage, marknader och olika aktiviteter. Solna C och Kista C nås enkelt med bil eller buss.

Områden runt omkring Frösunda som t.ex Järvastaden, Ulriksdal, Ritorp och Ursvik är i dag under ständig bebyggelse, vilket innebär att Frösunda i framtiden kommer att betraktas som en mer central och om möjligt ännu mer attraktiv stadsdel i Solna.

I Frösunda bor man med Arenastadens puls och kommunikationer som granne. Här finns Mall of Scandinavia som med sina 100 000 kvm är Skandinaviens största köpcentrum.
I Arenastaden skapas även tusentals arbetstillfällen där flera stora företags huvudkontor är belägna.

Kommunikation

Bil:
Lätt att ta sig till och från området med bil via E4: an (avfart nr 168 - Frösunda).

Buss:
Buss 509 mot Danderyds sjukhus och Brommaplan via Solna C nås utanför porten. Flera bussar nås på kort promenadavstånd, bla buss 57 mot innerstan och Stadsbilioteket, buss 177 mot Mörby/Skärvik samt 607/697 som går dygnet runt, från hållplats Frösunda. Där går också buss 516 under rusningstid direkt mot Sergels Torg/Viby, buss 526 mot Sergels Torg/Edsholm, samt linje 561 mot Jakobsberg. Även buss 565 gå samma sträcka till Sergels torg. Flygbussar går precis vid infarten till Frösunda.

Pendeltåg och t-bana:
Kort gångavstånd till Solna station med pendeltåg med ca 7 min till T-centralen. Även nära till Solna centrum och tunnelbanans blå linje. Ni når Solna C på ca 10 min med buss från Frösunda. Ni når också Ulriksdals pendeltågsstation på kort promenadavstånd. I framtiden kommer t-bana även att ha en station vid Nationalarenan vilket finns på kort promenadavstånd.

Närservice

Mitt i Frösunda finns en välsorterad livsmedelsbutik (Hemköp) och i närheten finns Mall of Scandinavia med flera olika livsmedelsbutiker.

Parkering

Boendeparkering via Solna stad och till en kostnad om ca 1000 kr i kvartalet alternativt 400 kr i månaden. För mer info se: www.solna.se

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.